- 20 Haziran 2020
- 869
- 1.604
- 63
- 34
- Konu Sahibi kafasiikarisiik
-
Canım merhaba aynı sorun bende de var özellikle evlendikten sonra şiddetlendi sabahları kalktığımda çenemi oynatamıyodum diş doktoruna gittim plak yaptı dişime göre yatarken takıyorum sabah çıkartıyorum.. doktor bunu takmazsan dişlerin zarar görüp sökülebilir ve çenede kayma olurdemiştiMerhaba canımlar , benim uykuda diş sıkma gıcırdatma problemim var senelerdir. Ünideyken oda arkadaşım söylemişti ilk şimdilerde de eşim söylüyor. Başağrısının yanında benim sıkıntı yaptığım şey uykumda diş sıkmayı abartmış olmam çünkü dilimi kemiriyorum resmen hergün dilimin kenarlarında diş izleri oluyo bu durum evlendikten sonra oldu çünkü stresim arttı. Dilimin sızısından yemek yemekten keyif alamıyorum. Soracak olursanız diş yapım da çok düzgün değil. Ayrıca uyku dışında normal zamanda herhangi bir şey yaparken de dişlerimi sıktığımı farkedip gevşetiyorum hemen. Artık doktora gitmem gerekiyor sanırım peki psikiyatriye mi diş hekimine mi?
Peki faydasını gördün mü ?Canım merhaba aynı sorun bende de var özellikle evlendikten sonra şiddetlendi sabahları kalktığımda çenemi oynatamıyodum diş doktoruna gittim plak yaptı dişime göre yatarken takıyorum sabah çıkartıyorum.. doktor bunu takmazsan dişlerin zarar görüp sökülebilir ve çenede kayma olurdemişti
Evet canım gece dişlerini sıksan bile gıcırdatamıyosun koruyo dişleri ben onu kullandıktan sonra hiç ağrı hissetmedim çenemde vsPeki faydasını gördün mü ?
Ay dilimi ısırmayım yeter bana artık yaEvet canım gece dişlerini sıksan bile gıcırdatamıyosun koruyo dişleri ben onu kullandıktan sonra hiç ağrı hissetmedim çenemde vs
Kesinlikle, çok stresli olduğum zamanlar aşırı oluyo zaten ama sürekli var diyebilirim. Bunun en temel faktörü stres zaten.Annemde vardı senelerce ama takıntı rahatsızlıgı yuzunden kullandığı ilaçlar sonrası bayagı duzeldi.
Kesinlikle canım ihmal etme rahat uyku uyuyacaksın ve rahat yemek yiceksek emin olAy dilimi ısırmayım yeter bana artık yayemek yemek zulümmm. Kısa zamanda dişçiye gideyim, uzaklarda aramiyim dayım dişçi
Evet. Annem o yıllarda cok streslıydı benim bosanmam cok uzdu onu kendi ailesel sorunlarıda vardı ama bıkac yıldır stresi yok pek takmıyor da ılacta Alıyor bayagı rahatladı. Hatta annem cok ınlerdı resmen ben obur odadan duyar uyuyamazdım ürkerdim bıde ama gectı takmamaya calis be herneyse hayat boş valla...Kesinlikle, çok stresli olduğum zamanlar aşırı oluyo zaten ama sürekli var diyebilirim. Bunun en temel faktörü stres zaten.
Zaten diş yapım düzgün değil hepten kaybetmeyelim valla :)Kesinlikle canım ihmal etme rahat uyku uyuyacaksın ve rahat yemek yiceksek emin oldişlerde de büyük hasarlar bırakabiliyormuş
Haklısın valla. Olan bize annemize babamıza oluyo zaten gerisinin maşallahı varEvet. Annem o yıllarda cok streslıydı benim bosanmam cok uzdu onu kendi ailesel sorunlarıda vardı ama bıkac yıldır stresi yok pek takmıyor da ılacta Alıyor bayagı rahatladı. Hatta annem cok ınlerdı resmen ben obur odadan duyar uyuyamazdım ürkerdim bıde ama gectı takmamaya calis be herneyse hayat boş valla...
Ayy allah göstermesin diş önemliZaten diş yapım düzgün değil hepten kaybetmeyelim valla :)
hemen söyliyeyim bende de vardı bu sorun. panik ataklar geçirirdim önceden o stresle her sabah çenem ağrırdı dilim yara olurdu. bu stresten oluyor. stresi bitirince gıcırdatmalar da biter. yeğer devam ediyorsa da oraya botoks yapılıyorgıcırdatma sona eriyor diye biliyorum. ben botoks yaptırmadım panik atağı yendim bitti. ama geçmiyorsa botoks çok işe yarıyor diye duymuştumMerhaba canımlar , benim uykuda diş sıkma gıcırdatma problemim var senelerdir. Ünideyken oda arkadaşım söylemişti ilk şimdilerde de eşim söylüyor. Başağrısının yanında benim sıkıntı yaptığım şey uykumda diş sıkmayı abartmış olmam çünkü dilimi kemiriyorum resmen hergün dilimin kenarlarında diş izleri oluyo bu durum evlendikten sonra oldu çünkü stresim arttı. Dilimin sızısından yemek yemekten keyif alamıyorum. Soracak olursanız diş yapım da çok düzgün değil. Ayrıca uyku dışında normal zamanda herhangi bir şey yaparken de dişlerimi sıktığımı farkedip gevşetiyorum hemen. Artık doktora gitmem gerekiyor sanırım peki psikiyatriye mi diş hekimine mi?
Sakin sakin sakinnn!!! Masseter Botoks yapma !!!Merhaba canımlar , benim uykuda diş sıkma gıcırdatma problemim var senelerdir. Ünideyken oda arkadaşım söylemişti ilk şimdilerde de eşim söylüyor. Başağrısının yanında benim sıkıntı yaptığım şey uykumda diş sıkmayı abartmış olmam çünkü dilimi kemiriyorum resmen hergün dilimin kenarlarında diş izleri oluyo bu durum evlendikten sonra oldu çünkü stresim arttı. Dilimin sızısından yemek yemekten keyif alamıyorum. Soracak olursanız diş yapım da çok düzgün değil. Ayrıca uyku dışında normal zamanda herhangi bir şey yaparken de dişlerimi sıktığımı farkedip gevşetiyorum hemen. Artık doktora gitmem gerekiyor sanırım peki psikiyatriye mi diş hekimine mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?