Diş Temizleme

Nisse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2010
25
0
36
Şanlıurfa
Dişlerimi temizletmeyi düşünüyorum. Temizletenler varsa memnunlarmı?? Kararsızım şeklinin ve kalınlıgını kaybedecegini söylüyorlar ? mirmirmirmir

Benim canım çok tatlı o yüzden acıyor diyebilrim :))))ilk başta biraz değişik geliyor aralarda boşluklar var gibi sanki, ama alışıyorsun. Şeklini falan kaybetme olmadı bende

hmm umarım bnde de olmaz. aynen bnmde cnım kıymetli kendiimi emin ellere teslim ediceem :kedi:

ben 2 ayda bir yaptırıyorum . korkmana gerek yok ama temizleme cihazının sesi ürkütüyor insanı matkap gibi :) temizletmeni tavsiye ederm çünkü ağız kokusu büyük oranda azaltıyr..:)

seklini kalınlıgı kaybetme gibi bisey yok temizletmede , ama eğer dislerinin uçları düz degilse kıtırtı kıtırlı oluyor bazılarının yada zamanla öle oluyor disler ,onları törpülüyor istek üzerine o zaman biraz kısalma olabiliyor ama o da bariz belli bisey degil .

temzletenlrn bazılar soguk yada sıcak seyler içtiginde sızlama oldugunu söylüyor. bakalım nasıl olcak boshayallersmile Bu arada dişlerim ucları düz degil zemuszemus

:) benim olmadı ama bilmiyorum kesin olarak . inşallah istedgin gibi olur dişlerin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…