• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dışarda Klozete oturmadan lavabomu yapiyorm hpv tarzi hastalık bulaşır mı

naznazliymis

Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2024
20
4
6
23
Merhabalar ben disarda alaturka tuvalet kullanamayan biriyim bu yuzden klozet kullanıyorum ancak klozete hic bir şekilde oturmadan lavabo ihtiyacımı gideriyorum hpv tarzi bulaşıcı hastalığın bulaşma ihtimali var mi kafama takıldı

Merhabalar ben disarda alaturka tuvalet kullanamayan biriyim bu yuzden klozet kullanıyorum ancak klozete hic bir şekilde oturmadan lavabo ihtiyacımı gideriyorum hpv tarzi bulaşıcı hastalığın bulaşma ihtimali var mi kafama takıldı
Bulaşma ihtimali var sadece hpv li birisinin o an virüsünün aktif olmasına ve klozeti temizlememesine bakar. Son 5 yıl içinde onlarca cinsellik yaşamamış kız pozitif çıktı. Çok daha erken atlatılıyor genç yaşta olunca orası ayrı bir etken. O yüzden hijyen her yerde gerekli.

Merhaba hpv sadece cinsel yolla tese

Teşekkürler
Bulaşma ihtimali var sadece hpv li birisinin o an virüsünün aktif olmasına ve klozeti temizlememesine bakar. Son 5 yıl içinde onlarca cinsellik yaşamamış kız pozitif çıktı. Çok daha erken atlatılıyor genç yaşta olunca orası ayrı bir etken. O yüzden hijyen her yerde gerekli.
Teşekkürler

Merhaba bu 5 yılda cinsellik yasamamış kız pozitif cıktı bilgisini nereden edindiniz? Onlarca yazı okudum hiç öyle bişeye rastlamadımda… Doktorlar bile hpv sadece cinsel yolla bulasır diyor.Aile birligi bozulmasın diye klozet,hamam vs gibi ortak alanlardan bulastıgını söylüyorlar.

Back
X