dışarda yürürken etraftakilerin sürekli yanınızdakine bakması :(

emberassed

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2013
216
13
68
ya bu çok moral bozucu ve küçük düşürücü bişey.ve ben kendimi çok kötü hissediyorum.kardeşim arkadaşım kuzenim farketmeden sürekli bu olay tekrar ediyor.ve onlar da bunun farkındalar .mesele bi kaç kişi bunlara baktı mı hemen kedi yavrusu oluyorlar böyle mıy mıy sesler çıkarıyorlar bana göstermek ister gibi.hele ki kardeşim 1 kilo boyayla çıkıyor sokağa dikkat çekmek için.işte sölediğine göre kendisini türkan soraya benzetiyorlarmış işte nazar boncuğğu tak diyorlarmış.anladım güzel kız eyvallah ama aile de böyleydi dünya güzeli diye severlerdi onu bana hiç nu şekilde bi söz sarfedilmedi.anlamıyorum.yaşamak da istemiyorum.gereksiz bişeymişim gibi hissetmeye başladım kendimi dokunsan ağlıcam.kızlar bişey söyleyin :(((((((((((

ya bu çok moral bozucu ve küçük düşürücü bişey.ve ben kendimi çok kötü hissediyorum.kardeşim arkadaşım kuzenim farketmeden sürekli bu olay tekrar ediyor.ve onlar da bunun farkındalar .mesele bi kaç kişi bunlara baktı mı hemen kedi yavrusu oluyorlar böyle mıy mıy sesler çıkarıyorlar bana göstermek ister gibi.hele ki kardeşim 1 kilo boyayla çıkıyor sokağa dikkat çekmek için.işte sölediğine göre kendisini türkan soraya benzetiyorlarmış işte nazar boncuğğu tak diyorlarmış.anladım güzel kız eyvallah ama aile de böyleydi dünya güzeli diye severlerdi onu bana hiç nu şekilde bi söz sarfedilmedi.anlamıyorum.yaşamak da istemiyorum.gereksiz bişeymişim gibi hissetmeye başladım kendimi dokunsan ağlıcam.kızlar bişey söyleyin :(((((((((((

Neden yaşamak istemiyorsun?
Kardeşini çok beğeniyorlar diye mi?
Sen de süslen püslen seni de beğensinler,sana da baksınlar...

anladığım kadarıyla siz birisiyle yürürken size değil de etraftakiler hep yanınızdakine bakıyor doğru mu anladım bilmiyorum ama eğer doğruysa belki onlar senin yapamadığın sırf millet baksın diye dikkat çekici hareketler yada giyim şekli makyaj olayı falan yapıyordur bence sen takma böyle şeyleri her zaman kendine özgüvenin olsun kim kime bakarsa baksın

Neden yaşamak istemiyorsun?
Kardeşini çok beğeniyorlar diye mi?
Sen de süslen püslen seni de beğensinler,sana da baksınlar...

yaşamak istemiyorumdan kasıt bu şekilde düşünerek mutsuz olmak istemiyorum.artık zaten biriyle dışarı çıktığımda özellikle süslenmemeye çalışıyorum ki kendi kendime diyim ki ben de bu kadar süslensem bana da bakarlar ama doğru değil .zaten dışarda da ergenlikten kalma bi kambur yürüyüşüm var onu da sürdürüyorum. göğüslerim fazla biyümüştü ben de sözde kamufule ediyorum .ama artık komik göeünmeye başladım.

evet zor olsa gerek ...ama bunu sadece özgüveninle atlatırsın canım

kendini telkin et her zaman

ben sağlıklı değerli vede çok güzelim diye...

ihtiyaç anlarında hep söyle...:34:

Başkalarının onlara bakması onların daha güzel olduğu anlamına mı geliyor?

Bizim orda bir amca var,üstü başı yırtık kir pas içinde,çok kötü kokuyor uzaktan bile.mesela öyle bir adamla yürüsem herkes ona bakar,zaten bakıyorlar da :34::34::34:

saçları kabart,kırmızı ruj sür,topuklu giyin aynı kızla çık dışarı yine :D
bakalım ne olcak sonra gel buraya yaz :D

Başkalarının onlara bakması onların daha güzel olduğu anlamına mı geliyor?

Bizim orda bir amca var,üstü başı yırtık kir pas içinde,çok kötü kokuyor uzaktan bile.mesela öyle bir adamla yürüsem herkes ona bakar,zaten bakıyorlar da :34::34::34:

güzeldi :) ama ben onların güzel olduklarını biliyorum kabul edyorum bu durumdan nasıl kurtulubilirim onun yolunu arıyorum yoksa bu gidişle çevremde hiç insan kalmayacak

Her insanın kendine özgü özellikleri güzellikleri vardır ki herkesin farkında olmasına gerek yok bence ...

Bir de insan içinde ne hissediyorsa dışına da onu yansıtır ... Sen kendinden emin ol boşver gerisini ...

Ki herkesin içine düşücekmiş gibi sana bakıyo olması durumu çok rahatsız edici birşey ...

Her insanın kendine özgü özellikleri güzellikleri vardır ki herkesin farkında olmasına gerek yok bence ...

Bir de insan içinde ne hissediyorsa dışına da onu yansıtır ... Sen kendinden emin ol boşver gerisini ...

Ki herkesin içine düşücekmiş gibi sana bakıyo olması durumu çok rahatsız edici birşey ...

aslında yanımdakiler duydukları hoşnutluğu bana yansıtmasalar belki de bu kadar takmam.iğrenç şımarık hareketler mıymıntı sesler sen hep benim yanımda dolaş tarzında yanaşmalar içten içe onlara karşı biraz kin beslememe neden oluyor

aslında yanımdakiler duydukları hoşnutluğu bana yansıtmasalar belki de bu kadar takmam.iğrenç şımarık hareketler mıymıntı sesler sen hep benim yanımda dolaş tarzında yanaşmalar içten içe onlara karşı biraz kin beslememe neden oluyor

Sen de süslenip çık dışarı bir gün. O arkadaşlarınla çıktığında onların dediği şeyleri sen de onlara de bakalım. Onları rahatsız et biraz, çünkü kasıtlı yapıyorlar gibime geldi. Göğüslerim büyük saklıyorum demişsin. İnsanlar küçük diye hayıflanır sen de büyük diye :1: Saklamaya çalışma dik yürü her zaman.

Sen kendine özelsin. Herkes kendine güzel. Bırak süslensin püslensinler, iyi hissedeceksen sende süslen. Veya istemiyorsan da senin doğallığına vurulacak biri çıkacaktır elbet karşına. Kendini onlarla kıyaslama. Farkını gör.

Çok iyi anlıyorum seni. Ben bunu nasıl aştım biliyor musun, o bakan insanları önemsemeyerek. Çevrene bakma, kim kimi kesiyor farketmezsen kafan daha rahat olur.

Ha, demişsin ki yanındaki kedi gibi miyaklıyor, o zaman direkt lafı yapıştır "Noldu da cıvıdın?" diye.

siz kendinizi nasıl görürseniz insanlar da sizi öyle görür. ilk önce kendinize güvenmeniz lazım. en basitinden hülya avşar yıllarca kendisini ülkenin en güzel kadını olduğuna inandırdı. kadın buna kendisi inanıyor çünkü. özgüveniniz yüksek olarak yürüyün bakın çok şey değişecek.

kız kardesını kıskanmanı cok ayıpladım canım kusura bakma, bır kılo makyaj yapıyo demıssın yapabılır o oyle ıstıyor sende yap ozaman

kız kardesını kıskanmanı cok ayıpladım canım kusura bakma, bır kılo makyaj yapıyo demıssın yapabılır o oyle ıstıyor sende yap ozaman

sinirlendiğim taraf hayatta tek gayesinin süslenme ve dikkat çekme olması o yüzden bi kilo boya dedim yoksa banane istdğini ypar ben başka hareketlerine sinirleniyorum

Ben de kadın halimle bakımlı güzel giyimli kızlara kadınlara bakarım zaman zaman..

erkeklerin senin yanındakilere bakması normal..
baksana ben isteyerek bakımsız makyajsız çıkıyorum ve kambur yürüyorum..diyorsun..eee napsınlar onlar dururken sana mı baksınlar?

Bence senin çocukluktan gelen bir aşağılık kompleksin bunun yanında da tembellik huyun var..

Kendine güven ve poponu kaldır da sen de makyaj yap güzel giyin dik yürü yolda..

Sorun kalmayacaktır emin ol.

anlıyorum seni de belki komik geliyor ama biraz empti yap yerime koy kendini hep değersiz hissedeceksin çok zor

iyi de bu durumu yaratan sensin yanındakilerin ne suçu var..?

Bakımlı olmak suç mu?

sen bakımsızsın diye onlarda mı öyle olsun..

onlar sokağa çıkarkn 1 saat hazırlanıyorlar.sen ne yapıyorsun hele bir de bakalım??

Herkes güzel olacak diye birşey yok sonuçta değil mi? Bilmiyorum görünüşün nasıl ama millet yanındakini beğeniyor diye onlara "boya küpü" diye laf demene gerek yok. İlgi çekmek istiyorsan sen de çek buna bir mani yok

Bunu sadece senin için demiyorum ama cidden yanındaki insanları kıskanan insanlar dışardan hiç iyi bir izlenim uyandırmıyorlar.

Back
X