dışarda yürürken etraftakilerin sürekli yanınızdakine bakması :(

Hersey insanin kendi elinde allaha sukur elin ayagin tutuyor masallah ne güzel tip ögrencisiymissin

Ben yerinde olsam sadece kendimde bir kac degisiklik yapardim mesela ilk once dik yürümeye basla makyaj yapmasanda olur onun yerine saclarini Ac ve ben cok güzel bir bayanim kendime güveniyorum ile basla :34:

Kendimden örnek vereyim 14-15 yasinda1.64 85 kiloydum dogal olarak iri gögüslerim vardi birde koskocaman bir gözlük sacimida hep at kuyrugu yapardim :1: icime kapanik bir kizdim

Birgun biri bana hic güzel degilsin demisti :1:

Ondan sonra diyete basladim 62 kilo ya düstüm ve lens takmaya basladim tabi etrafimdakilerde hep güzel positiv seyler söylemeye basladilar. Zaman gectikce kendime güvenmeye basladim

Basta da dedigim gibi hersey kendi elimizde istedim ve basardim sende iste ve basar :34:

Eski konularinida okudum o yüzden bunlari yazdim sana

Saygilar

ya kızlar dün bi konu açmıştım ve sayfayı açık bırakmışım kardeşim okumuş olabilir.kendimi berbat hissediyorum.almış bilg uyuya kalmışım ben o da film izlemiş gece bi kalktım yeni yatağa geldi benim aklıma geldi gece gece okumuş mu okumamış mı laf açmaya çalıştım bişey farkedemedim ama sabah tavırları tersti.ben de gittim noldu sen bu sabah garipsin diye sordum (iyice çaktırdım galiba ama rahat edemedim)yok bişey dedi noldu ki bişey mi yaptın dedi ne anlamalıyım okumuş mudur ben ona karı sylemek istemediklerimi buraya yazdım ve çare aradım yoksa kalbini kırcktım.sizce ben mi evham yapıyorum ne yapayım yardım

ya bu çok moral bozucu ve küçük düşürücü bişey.ve ben kendimi çok kötü hissediyorum.kardeşim arkadaşım kuzenim farketmeden sürekli bu olay tekrar ediyor.ve onlar da bunun farkındalar .mesele bi kaç kişi bunlara baktı mı hemen kedi yavrusu oluyorlar böyle mıy mıy sesler çıkarıyorlar bana göstermek ister gibi.hele ki kardeşim 1 kilo boyayla çıkıyor sokağa dikkat çekmek için.işte sölediğine göre kendisini türkan soraya benzetiyorlarmış işte nazar boncuğğu tak diyorlarmış.anladım güzel kız eyvallah ama aile de böyleydi dünya güzeli diye severlerdi onu bana hiç nu şekilde bi söz sarfedilmedi.anlamıyorum.yaşamak da istemiyorum.gereksiz bişeymişim gibi hissetmeye başladım kendimi dokunsan ağlıcam.kızlar bişey söyleyin :(((((((((((

kafana takacak başka bir şey bulamadın mı ? merak ediyorum. dışarıda dikkat çekmek için abartıp çok komik hale düşenlerden olmadığına şükür et bence :)) her kız güzeldir, sadece bakımsızdır. kardeşin güzelse kıskanmak yerine gurur duy sevin canım o güzelse muhakkak sende ona benziyorsundur sıkma canını böyle boş şeylerle dışarda onca dertli insanlar varken takıcak bşka şeyler bul

ya kızlar dün bi konu açmıştım ve sayfayı açık bırakmışım kardeşim okumuş olabilir.kendimi berbat hissediyorum.almış bilg uyuya kalmışım ben o da film izlemiş gece bi kalktım yeni yatağa geldi benim aklıma geldi gece gece okumuş mu okumamış mı laf açmaya çalıştım bişey farkedemedim ama sabah tavırları tersti.ben de gittim noldu sen bu sabah garipsin diye sordum (iyice çaktırdım galiba ama rahat edemedim)yok bişey dedi noldu ki bişey mi yaptın dedi ne anlamalıyım okumuş mudur ben ona karı sylemek istemediklerimi buraya yazdım ve çare aradım yoksa kalbini kırcktım.sizce ben mi evham yapıyorum ne yapayım yardım
okumuş olabilir. bence gönlünü almaya çalış. çünkü oldukça kırkıcı şeyler yazmışsın hakkında.

Back
X