Çocuk Hastalıkları Dısarı cıkmıs gobek delıgı :(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

sadem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2010
74
0
36
İstanbul
Arkadaslar bebegımın 8.gunu gobegı dustu ama delık dısarda hastanedede dr.sormustum fıtık degıl gırer demıstı ,gırer belkı gırmesıne ama gobek dısarda oldugu ıcın bez sureklı gobegı buzusturuyor ve gobek dustukten berı sankı hafıf hafıf kanıyor sızce ne yapmalıyım gobek delıgını nasıl ıcerı sokabılırım?

Arkadaslar bebegımın 8.gunu gobegı dustu ama delık dısarda hastanedede dr.sormustum fıtık degıl gırer demıstı ,gırer belkı gırmesıne ama gobek dısarda oldugu ıcın bez sureklı gobegı buzusturuyor ve gobek dustukten berı sankı hafıf hafıf kanıyor sızce ne yapmalıyım gobek delıgını nasıl ıcerı sokabılırım?

Kızımın göbeği de düşme zamanlarında kanamıştı ancak düzeldi kuru tutmak gerek ve mikrop kapmaması için Dr.unuza ilaç yazdırabilirisiniz,ara ara pansuman yaparsınız ve her muayenede göbeğe baktırabilirsiniz anormal bişe var mı diye. Bir de dışarı çıkıklığı 2 yaşına kadar geçmezse ameliyat yapılıyormuş,bizim dışarıdaydı.Şuan 16 aylık baya bir zaman önce o da normale döndü. Kötü düşünmeyin, rahat olsun içiniz.Eskiler bozuk parayı temiz ince beze sarıp göbek deliğine bastırıp sararmış,içe doğru girmesi için.Ama ben denemedim.

Back