Yapma Allahaşkına başarının ta kendisidir.okuldan alınan kızlara bir örnektir.ne güzel siz de bu örneklerden birisiniz.takdir ettim sizi.lütfen ne var bunda diye hafife almayınBende onlardanım,başarı değil,normal bişey,abartılacak bişey değil,yanı alınmayıp devam etseydım yıne sonuç aynı olcaktı,ama Alındımda devam ettim dıye bunun adı başarı olmamalı,aslında yermek var burda Kişiyi,okuldan alındı ama başardı,yanı salak olduğu için alınmıyorki kişi,yanı bır Aşağılama var,banada dedıklerınde çok kızıyorum,ne varki sıradan bişey
Bende onlardanım,başarı değil,normal bişey,abartılacak bişey değil,yanı alınmayıp devam etseydım yıne sonuç aynı olcaktı,ama Alındımda devam ettim dıye bunun adı başarı olmamalı,aslında yermek var burda Kişiyi,okuldan alındı ama başardı,yanı salak olduğu için alınmıyorki kişi,yanı bır Aşağılama var,banada dedıklerınde çok kızıyorum,ne varki sıradan bişey
Bende onlardanım,başarı değil,normal bişey,abartılacak bişey değil,yanı alınmayıp devam etseydım yıne sonuç aynı olcaktı,ama Alındımda devam ettim dıye bunun adı başarı olmamalı,aslında yermek var burda Kişiyi,okuldan alındı ama başardı,yanı salak olduğu için alınmıyorki kişi,yanı bır Aşağılama var,banada dedıklerınde çok kızıyorum,ne varki sıradan bişey
Baban alsaydı okuldan o zaman kıyamet kopar senı okutmadı dıye,lakın başörtüden olunca aynı şey değil hanımefendi,tabıkı okumamalısın,ne işin var Başörtülü okulda,öpüyorum örtünden,çok Mühim bişey değil diploma,üzme kendınıbelki ben de okurum iki cocukla, icimde kaldi okumak.
basortusu yasagi yuzunden disaridan 2 yillik okudum.
evlenip yurtdisina geldim yasak kalkti
trde olsaydim kesin devam ederdim de burada cok pahali malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?