dish gebelik yashayip yeniden hamile kala bildinizmi?

iyi gunler hanimlar,yardiminiza choook ihtiyacim var.SAT 19 eylul,20 ekimde HCG kanda 23,6 chikdi.dun 24 ekim tekrar hcg verdim,38 chikdi.bu gec dollenme ola bilirmi yoksa dish gebelimi?boyle bir yashadinizmi?idrar test positif gosteriyor.chok az kasik agrilarim var,sabahlari chok az lekelerim de oluyor.acil cevap yazin lutfn

bu nasıl Türkçe!! böyle yazmaya devam ederseniz kimse cevap vermez size.

türk değilsiniz ama affetmenin 2 f ile yazıldığını bilecek kadar türkçe biliyorsunuz ilginç gerçekten...

sorunuzun cevabını da bilmiyorum

arkadaslar,azeriyim ben.o yuzden de dillerimiz yakin.ama ben sizden soruma cevap vermenizi rica ettim,siz benim turkcemi elestiriyorsunuz.

dish gebelik yashayip yeniden hamile kala bildinizmi?

merhaba cnm ben dış gebelik gecirdim 3 ay sonrada hamile kaldım. ama senin bhcg değerin pek diş gebelik gibi değil diş gebelikte bhcg yüksek oluyo ama artısı 2 günde ikiye katlamıyo ve kese gözükmüyor. ayrıca dış gebelikte inanılmaz tek taraflı kasık ağrısı olur. umarım sağlıklı hamilileğin olur.

cevapladiginiz icin cook minnetdarim,inshallah yarin doktora gorunucem.sol tarafimda kasik agrim oluyor,ama arkadashim yeni hamile.o bunun normal oldugunu soyledi,gec dollenme de ola bilirmis dedi.onda adet tarihinden 14 gun sonra rahme yerlesmis,bende de oye ola bilecegini soyledi.umarim oyledir.Allah yavrunu kucagina almayi nasip etsin..

normalde kese kac gunde gorunur?ben dun USM gittim amma rahimde bir sey gorulmedi.sadece sol yumurtalikta sari cisim izlendi.endometrium 12 mm kalinliginda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…