İkisi de kısırAyyy fanteziye bak kahkaha attım. Yumurtalıklar alınmadı herhalde herifin işine geliyor.
Bu kedilerin hiçbir hareketlerine anlam veremiyorum ben. Anlamayı bıraktım. 1 ay önce disi bir kedi sahiplendim sokaktan kavga ediyorlar sonra oynuyorlar çözemiyorum. Ama kızı bir gör bir çingenelikler bir cilveler kafa tutuyor oğlumaİkisi de kısırKızımız çılgın erkeğimiz vurdumduymaz
Kesinlikle ya şu an kaldırdı oğlanı kendisi yattı diyecek başka söz yokAhahhah dişi kedi terörü diye bir şey var kediler dünyasındabizim oğlan da çok saf kız ona dünyayı dar ediyor sokakta da gördüğüm kadarıyla dişi kediler erkeklere şiddet uyguluyor çok şirretler
Hahahhahaha kesinlikleBu kedilerin hiçbir hareketlerine anlam veremiyorum ben. Anlamayı bıraktım. 1 ay önce disi bir kedi sahiplendim sokaktan kavga ediyorlar sonra oynuyorlar çözemiyorum. Ama kızı bir gör bir çingenelikler bir cilveler kafa tutuyor oğluma
Her hareketlerini yakalayabşldiğim kadar yakalamaya çalışıyorum valla bir de odamdan çıkmıyorlar sürekli odamın bulunduğu terasın önünde yatmak için bir savaş halleri var hem de her günBu kedilerin hiçbir hareketlerine anlam veremiyorum ben. Anlamayı bıraktım. 1 ay önce disi bir kedi sahiplendim sokaktan kavga ediyorlar sonra oynuyorlar çözemiyorum. Ama kızı bir gör bir çingenelikler bir cilveler kafa tutuyor oğluma
Ayy çok şükür sıkıntı benimkilerde değilmiş. Ben diziyi 1 ay önce hamile sokakta buldum üşüyordu eve aldım. Oğlum çok stres oldu ama kızı da öyle bırakamadım. Hamileyken böyle narin uslu sevdiriyordu. Bi doğurdu pir doğurdu kız çingeneye dönüştü.Her hareketlerini yakalayabşldiğim kadar yakalamaya çalışıyorum valla bir de odamdan çıkmıyorlar sürekli odamın bulunduğu terasın önünde yatmak için bir savaş halleri var hem de her gün
Aman allahımmmmmm ya yemin ederim şu resmî görünce çıldırdım çıldırdım çıldırdım dişlerimi sıkıyorum resmen bunlar nasıl bir güzellik nasıl bir tatlılıkkkkkk evlattttt ya evlat yemin ederim kendimden geçiyorum antidepresan gibilerAyy çok şükür sıkıntı benimkilerde değilmiş. Ben diziyi 1 ay önce hamile sokakta buldum üşüyordu eve aldım. Oğlum çok stres oldu ama kızı da öyle bırakamadım. Hamileyken böyle narin uslu sevdiriyordu. Bi doğurdu pir doğurdu kız çingeneye dönüştü.
Çok şükür evlatlar 8 günlükler
Eki Görüntüle 3233412
Eki Görüntüle 3233413
Pek şekerler
Yatışa bak renklere bakkkkkkk bebek ya bebek yakında her kedi gördüğümde dişlerimi sıkmaktan dişlerimi kaybetmezsem iyidir alıp yemek istiyorumAyy çok şükür sıkıntı benimkilerde değilmiş. Ben diziyi 1 ay önce hamile sokakta buldum üşüyordu eve aldım. Oğlum çok stres oldu ama kızı da öyle bırakamadım. Hamileyken böyle narin uslu sevdiriyordu. Bi doğurdu pir doğurdu kız çingeneye dönüştü.
Çok şükür evlatlar 8 günlükler
Eki Görüntüle 3233412
Eki Görüntüle 3233413
Pek şekerler
Evin içinde cenneti yasıyorumYatışa bak renklere bakkkkkkk bebek ya bebek yakında her kedi gördüğümde dişlerimi sıkmaktan dişlerimi kaybetmezsem iyidir alıp yemek istiyorum
Çok yaylılar hepsi birbirinden güzel kedi başka bir şey ya elimden gelse evi komple doldururum kedilerleEvin içinde cenneti yasıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?