- 10 Temmuz 2016
- 676
- 529
- 103
- Konu Sahibi Kafanfilm000
-
Bunun disilik ile ne alakasi var, ilaki kadinlar cok pasifmi olmasi lazim yani, feminist damarim kasinmaya basladiYa da bir şeye intiyacım olduğu zaman sağ olsun eşim yardım etmek ister istemsizce ben yaparım diyorum. Eş ailesi yanında hoşuma gitmeyen bir şey olduğunda eşimle ufaktan tartışabiliyorum yanlış anlaşılmasın kavga değil hafif atisiyorum hayir öyle değil böyle gibilerinden düzeltiyorum.
Bırakayım o bana yardım etsin işimi yapsin ama olmuyor illaki kendim yapicam bunun pasif olmayı asla kabul etmem :)Bunun disilik ile ne alakasi var, ilaki kadinlar cok pasifmi olmasi lazim yani, feminist damarim kasinmaya basladi
Tabikide is bölumude önemli, o yönden dusunmedim, esiniz ev islerine el atiyormu mesela? El atmiyorsa ben olsam ozmn agir islere hic girismezdim dahada pasif olurdum o yönden,Bırakayım o bana yardım etsin işimi yapsin ama olmuyor illaki kendim yapicam bunun pasif olmayı asla kabul etmem :)
Konu taşınmış. Yanlış yerde diye banlandı sanırımÖzelden yazacaktım ya niye banlandiniz.
Adum çıktı dokuza inmiyor sekizeZemheriPoyraz bu konuda guru olan kişiyi etiketledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?