dişim çoooook ağrıyooo yardım

cennettim

nazlım
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2013
313
58
123
İstanbul
arkadaşlar 27 haftalık hamileyim fakat 1 haftadır dişim acayip ağrıyo ilaçta alamıyorum malum dişçiye gitsemmi neyapsam sizce.zararı olurmu.yada evde ne yapabilirim.yardımcı oluun lütfen.

selamm bende 24 haftalık gebeyim benimde hamilelik sürecinde azı dişim çürüdü ve korkunç ağrıyordu,gebeliğin ilk üç ayı ve son üç ayında acil durumların haricinde müdahale etmiyorlarmış,diş hekimine gittim ve dişimin çekilmesi gerktiğini söyledi,ama kadın doğumcudan izin kağıdı istiyorlar,çektirebilir diye ,kan sonucu iyi çıkarsa yani hemoglabin sonucuna göre onay veriyor doktor benim iyi çıktı neyseki kanım dişimide bugün çektirdim,çok şükür kolay oldu,hiç acımadı zaten,gebelere farklı bir anestezi uyguluyorlarmış,içerisinde adrenalin yokmuş,sıkıntı olmadı yani bir an önce gitmenizi tavsiye ederim diş doktoruna son aylara doğru daha çok sıkıntı yaratabilir.Geçmiş olsun.

geçmiş olsun ya, çok kötü bir durum. bende 16 haftayı tamamlamak üzereyim, inşallah dişim ağrımaz, korkuyorum dişim ağtıracak birgün diye. malum diş insanı mahvediyor

Back
X