dişimin ağrısı geçmiyor

slm cnm geçen bende delirdim resmen yaptıklarımı söyleyimm kolonya bastım,tuzlu su yapıp gargara yaptımm rakı basmakta ii geliyomuşş bi dene istersenn ama eğer doktora gidebilecek durumdaysan dktra git derimm geçmiş olsunn

slm cnm geçen bende delirdim resmen yaptıklarımı söyleyimm kolonya bastım,tuzlu su yapıp gargara yaptımm rakı basmakta ii geliyomuşş bi dene istersenn ama eğer doktora gidebilecek durumdaysan dktra git derimm geçmiş olsunn

ah canım tuzlu su denedim parol içtim sarımsak rendeleyip pamukla dişimin üstüne koydum( en etkilisiydi) daha önce doktora gittim ama antibiyotik verdi sadece işlem yapamadı son ayda olduğumuz için:( onuda içtim ..

kızlar bana bir yol söyleyin kafayı yiyeceğim.. dişimin ağrısı ne yaparsam yapayım geçmiyor!

CNMMMM gecmis olsunnnn pamugun ucuna(kulak temizleme pamuklari oluyo ya) kekik yagi na batiriyosunnn o agriyan dise koyup cekiyosun dudagaina falan etine cok deydirme yakar cunku
gecmis olsunnnnnnn
kekik yagi bulamam diyosannnnnn kaynayan suya kekik at onu demle onunla gargara yap

gecmis olsunnnnnnnnnn

kulak çubugu yada bı parça pamukla karanfil yağı bas.işe yarıyor tuzlu suyla gargarada ıse yarar geçmiş olsun. yada çin yağı.

ve doguma kadarr boll sut urunleri tuket dogumdan sonrada sut urunleri ve kalsiyum takviyesi al cnmm bebisin kemik olusumu disini yemis sana bollll calsium lazim gecmis olsun tekrar

kekik yagi isini cozer

canım cok gecmı olsun oncelıkle
lutfen kendıne ezıyet etme artık hamılelerın de kullanabıldıgı antıbıyotıkler var, bende senınle aynı haftalarda cektım, hatta bu vakıtlerdı sanırım geceler boyu agladım ılac kullanmayım dıye ama dr uma dabısarak dıscıye gıttım hafıf bır antıbıyotık verdı ıctım 5 gun fılan sanırım kurtuldum dogumdan sonrada dolgu yaptırdık, dayanılacak bırsey degl hemen dr agıt canım

tatlım doktora gitmeyi denedin mi en garanti iş kendini hırpalıyosun böyle eşimin kuzeni hamileliğinde diş bile yaptırdı bişeycikte olmadı sen doğru doktora git derim geçmiş olsun

çok geçmiş olsun canım, son ayındasın o yüzden ne diyeceğimi bilemedim :( bak arkadaşlar bir sürü şey yazmışlar hepsini dene ama sakın ilaç alma. dr. versede alma nolur. bak ortopedi dr. unun verdiği bir ilaç yüzünden 2 hafta önce 8 aylık bebeğimden oluyordum az kalsın :(

Back
X