Dişimiz çıktı, erken mi??

dilek38

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2009
302
0
96
40
Kayseri
2010 mart annesiyim kızımın alt dişleri çıktı canımı çok acıtıyo var mı bu aylarda diş çıkartan mart bebekleri

kızım 16 mart doğumlu.. tam 20 gün oldu alt dişlerimiz çıkalı.. Halen çok kaşıyo damaklarını üst dişleri ne zaman gelir bilmiyorum.. 5.5 aylıkken çıkmış oldu dişler... Hepimize hayırlı olsunn...

mart bebiklerinin çoğu diş çıkardı canım normal, kimisi 4,5 aylıkken bile çıkaranlar oldu.. benimki 24 şubat doğumlu daha çıkarmadı beklemedeyiz..

biz de 16 Mart doğumluyuz çuk fena diş yüzünden huzursuzuz.dr 15 güne kadar çıkabileceğini söyledi.

27 mart doğumlu oğlum, birbuçuk dişi var :) diş çıkarma dönemş genetikselmiş sen ya da eşin mutlaka bu aylarda çıkarmıssınızdır dedi doktor sorun yok yani normal

14 mart doğumluyuz alttan iki dişimiz çıktı ısırmayı öğrendik çok fena geçen gün ısırdı bn aaa diye bi çığlık attım kortu ağzı büze büze ağladı üzüldüm

benim kızımda 30 mart doğumlu va 3 hafta önce alttan 2 dişini arka arkaya çıkardı

bebeğin aldıgı calsiyum ve gelişimine göre diş çıkma süreleri farklıdır...4 yada 5 alıkkende çıkabilir 12 aylıkkende

Oğlum 4 mart doğumlu, henüz dişleri çıkmadı. Bende bir an önce çıkmasını istiyorum artık. Çok rahatsız oluyor, bende çok üzülüyorum.

maşallah bebişlerimizin incilerine bende 23 mart dogumlu ogluşum ve 2 alt dişimiz var çıkalı 4 hafta oldu :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…