Dişimmmmmmmmmmm =(

Arkadasımın hamileyken dişi cok agrıdı, ilac alamıyordu... dişcisi aynı zamanda arkadasıydı ve ona bir krem verdi, dogum yapana dek, agrıdıkca biraz biraz surdu.. aslında benim acımdan cok kotu oldu, şimdi her dişim agrıdıgında dra gitmek yerine bu kremi sürüyorum ve kendimi harika hissediyorum...

bu aralar ağrımıyo dişim çok şükürr :nazar:
birdahaki ağrıdığında dr qitmeyi düşünüorum

Arkadaşlar herhaba. Ben de 20 hafta 3 günlük hamileyim. Son bir aydır kanal tedavili dişim ağrıyordu. Kenardan açılmış ve diş etim hassaslaşmış. Doktorum 2. trimesterde diş tedavisinin daha uygun olduğunu ve anestezi ya da antibiyotik tedavi uygulanabileceğini söyledi. Özel bir diş doktorumuz var. Ona gittim ve hemen antibiyotiğe başladı çünkü ben uzun bir süre romatizma tedavisi görmüştüm. Diş tedavilerimde antibiyotik kullanıyorum. Kadın doğum doktorum antibiyotiği onayladı. ıki dişime tekrar dolgu yapıldı. Çok şükür şimdi iyiyim. Benim tavsiyem diş probleminiz varsa apse yapmadan dişçiye gidin. Tekrar geçmiş olsun.

ya süt içmeyi seviyorum ama sıcakken değil..
soğuk içmeyi seviyorum..
soğuk sütte miğdemde qaz yapıyor ve çok rahatsız oluyorum
sorun sadece süt içmememde değil kalsiyum tüketmemiz lazım bol bol..
ama ben yemek konusunda dikkat etmiorum malesef yaa CADIARZU

Bak arkadaşım çok yanlış yapıyorsun hamilesin ve süt tüketmiyorsun... Hamileyken bebek annenin kalsiyum deposundan beslenir ve vücudunda kalsiyum azaldıkça sende zarar görürsün. Mazallah diş etlerinde çekilmeler olur ve kaybedebilirsin dişlerini nasıl seviyorsan öyle tüket. Ama muhakkak iç bende içmiyorum ama başladım bende soğuk içiyorum kakaolu baharda hamilelik düşünüyorum depolanması lazım...

ya diş etlerimde çekilmeler olmaya başladı bilee eyvahedigeldismile
bide ben kan şurubu kullanıyorum oda dişlere çok zarar veriyormuş.
ufff. bilmiyorumkismile

arkadaşlar diş hekimi arkadaş güzel söylemiş bende dişhekimiyim ve ağrınızın nedeni çürük ama benim dikkatimi çeken bi arkadaşım on beş gün boyunca aspirinle gezmiş sakın arkadaşlar bunu okuyup sizde yapmayın.aspirin hamile bi bayanın asla kullanmaması gereken bi ilaqçtır isterseniz kadındoğumcunuza sorun sakın arkadaşlar bebeğinize zarar verirsiniz

Back
X