• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dişleeer yardımm

Derinseda

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2014
64
2
13
Merhabalar arkadaşlar.dişlerim kullandığım ilaçlardan ve diş fırçalama alışkanlığım geç başladığından sarı.acaba kolay yoldan nasıl beyazlatılabilir bilgisi olan varmı karbonat ve limon duymuştum ama işe yarıyor mu gerçekten ? Gerçekten suanda tek sorunum bu

Merhabalar arkadaşlar.dişlerim kullandığım ilaçlardan ve diş fırçalama alışkanlığım geç başladığından sarı.acaba kolay yoldan nasıl beyazlatılabilir bilgisi olan varmı karbonat ve limon duymuştum ama işe yarıyor mu gerçekten ? Gerçekten suanda tek sorunum bu

bende beyazlatmak istiyorum ve dislerim birazcik one ama cok fazla farkedilmiyo ben yinede duzeltmek istiyorum acabatelmi takmaliyim ve tel acitiyomu bilmiyorum :44:

Arkadaşımınki 3milyarmış.ablasınınki plastik diye 3,5.ama çok sararıyomuş plastik olan memnun değilmiş ablası.plastik yaptırma sen

Signal önerebilirim gercekten işe yarıyor günde en az 2 kere fırçalayın ben 4 kere fırçalarım karbonatta evet bembeyaz yapıyor

karbonat,kabartma tozu disleri beyazlatir duzenli uyguladigin zaman bu dogru ama,dislerini cizer ve dis etlerine zarar verir. Onermiyorum.
imkanin varsa dis doktorunda beyazlatma islemi yaptirabilirsin.

colgate optik kullaniyorum mukemmeli bekleyemem tabiki ama ben memnunum acikcasi ☺️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cok kotu haldeyse dislerini kesmeye goze alabilcek kadar kotuyse care kaplama

Slm canm diş teknikeri ve diş hemşiresi oldğum için konuna yaZmak istedim.Öncelikle karbonat veya diş macunları geçici parlayma yapar buda sürekli uygulandığında dişlerine zararı var düşünki kullandğımız diş macunları bile dişlerimize ve dil minelerimize zarar vermekte çünki ölçüz kullanım yalnş fırçalamadan dolayı.Sana önerceğim birşey olucak bana özelden yazarsan yardımcı olabilirm.

bende beyazlatmak istiyorum ve dislerim birazcik one ama cok fazla farkedilmiyo ben yinede duzeltmek istiyorum acabatelmi takmaliyim ve tel acitiyomu bilmiyorum :44:

Aciyo malesef hemde bütün dişler.
Eğer cok rahatsız etmiyosa tavsiye etmem.
Kardeşim yaptırdı on dişleri cok önde onların yanindakilerde ta arkadaydi,tel taktirdi simdi inci gibi ,amaaa çok cekti.
Once damaklik taktılar damağı genislesin diye baya durdu ama fayda etmedi,sonra damağı genişletmek icin ameliyat yaptılar ki cok ağrısı oldu,yüzü davul gibi sisti,en sonunda teli taktılar ama ilk takınca bi kac gun cok ızdırap çekti sonra geçti tabii.
Bunulada bitmedi arkadan dişler oturmayinca lastik Verdi,sert bi lastik,onu taktı Oda agri yaptı .
Ve bitmedi en son tel çıkınca bi 6 ayda şeffaf dislik taktı.
Yani baya meşakkatli ama sonuç mükemmel oldu...

Aciyo malesef hemde bütün dişler.
Eğer cok rahatsız etmiyosa tavsiye etmem.
Kardeşim yaptırdı on dişleri cok önde onların yanindakilerde ta arkadaydi,tel taktirdi simdi inci gibi ,amaaa çok cekti.
Once damaklik taktılar damağı genislesin diye baya durdu ama fayda etmedi,sonra damağı genişletmek icin ameliyat yaptılar ki cok ağrısı oldu,yüzü davul gibi sisti,en sonunda teli taktılar ama ilk takınca bi kac gun cok ızdırap çekti sonra geçti tabii.
Bunulada bitmedi arkadan dişler oturmayinca lastik Verdi,sert bi lastik,onu taktı Oda agri yaptı .
Ve bitmedi en son tel çıkınca bi 6 ayda şeffaf dislik taktı.
Yani baya meşakkatli ama sonuç mükemmel oldu...

aslinda cok one deil sadece eğrisi var yukardada asagida bitane nasil duzelticem :30:

Back
X