Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar arkadaşlar.dişlerim kullandığım ilaçlardan ve diş fırçalama alışkanlığım geç başladığından sarı.acaba kolay yoldan nasıl beyazlatılabilir bilgisi olan varmı karbonat ve limon duymuştum ama işe yarıyor mu gerçekten ? Gerçekten suanda tek sorunum bu
Tel taktırabilirsin aslında acıtmıyor takan arkadaşlarım var çokta sempatik duruyor:)
Merhabalar arkadaşlar.dişlerim kullandığım ilaçlardan ve diş fırçalama alışkanlığım geç başladığından sarı.acaba kolay yoldan nasıl beyazlatılabilir bilgisi olan varmı karbonat ve limon duymuştum ama işe yarıyor mu gerçekten ? Gerçekten suanda tek sorunum bu
Karbonatla limon dimi canım ?
Arkadaşımınki 3milyarmış.ablasınınki plastik diye 3,5.ama çok sararıyomuş plastik olan memnun değilmiş ablası.plastik yaptırma sen
bende beyazlatmak istiyorum ve dislerim birazcik one ama cok fazla farkedilmiyo ben yinede duzeltmek istiyorum acabatelmi takmaliyim ve tel acitiyomu bilmiyorum :44:
Masal hanım merhaba özelden mesaj attım ama geldimi yada siz atabilir misiniz beceremedim
Aciyo malesef hemde bütün dişler.
Eğer cok rahatsız etmiyosa tavsiye etmem.
Kardeşim yaptırdı on dişleri cok önde onların yanindakilerde ta arkadaydi,tel taktirdi simdi inci gibi ,amaaa çok cekti.
Once damaklik taktılar damağı genislesin diye baya durdu ama fayda etmedi,sonra damağı genişletmek icin ameliyat yaptılar ki cok ağrısı oldu,yüzü davul gibi sisti,en sonunda teli taktılar ama ilk takınca bi kac gun cok ızdırap çekti sonra geçti tabii.
Bunulada bitmedi arkadan dişler oturmayinca lastik Verdi,sert bi lastik,onu taktı Oda agri yaptı .
Ve bitmedi en son tel çıkınca bi 6 ayda şeffaf dislik taktı.
Yani baya meşakkatli ama sonuç mükemmel oldu...