Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Oglusumun alttaki iki disi ciktigindan beri ogle yemeklerimiz kabusa donustu. Sebzelerini istahla yiyen cocuk simdi agzini acmiyor. Yogurt olmasa ne yapardim bilmiyorum, ancak yogurtla karistirarak birkac kasik verebiliyorum, ama sadece yogurt versem canina minnet, cok severek yiyor. Sulu kofte, cesitli sebze corbalari/pureleri, tarhana corbasi vs ne yapsam fayda etmiyor. Sizce disleri ciktigi icin gecici bir surec olabilir mi? Kahvaltisini, meyvesini, muhallebisini gayet guzel yiyor. Daha once sevdigi sebzeleri dahi yediremiyorum. Var mi su sebze savasinda annenin galip gelebilecegi tavsiyeleriniz?

Naber kiz sinsi !
Kayıtlı Üye
benim oğlumda ilk dişlerinde sevdiği yiyeceklerden geçicibi süre uzak durmuştu normal bi durum yani. ben o dönem biraz uzak kalırsa özler fikriyle bi ara sevmediği yiyecekleri hiç vermedim sonra denediğimde yemeye başladı tekrar... size tavsiyem bi müddet uzak kalsın özleyecektir reddettiği yiyecekleri
zamanla tekrar yiyecektir. zorlamayıp ara ara tekrar deneyebilirsin. ama yazılarını özledik permerscim. inşallah daha iyisinizdir. kendine ve oğluşuna iyi bak. öpüyorum seni.
benim oğlumda ilk dişlerinde sevdiği yiyeceklerden geçicibi süre uzak durmuştu normal bi durum yani. ben o dönem biraz uzak kalırsa özler fikriyle bi ara sevmediği yiyecekleri hiç vermedim sonra denediğimde yemeye başladı tekrar... size tavsiyem bi müddet uzak kalsın özleyecektir reddettiği yiyecekleri
tesekkur ederim nuryolu, tavsiyenizi deneyecegim.
zamanla tekrar yiyecektir. zorlamayıp ara ara tekrar deneyebilirsin. ama yazılarını özledik permerscim. inşallah daha iyisinizdir. kendine ve oğluşuna iyi bak. öpüyorum seni.
martim'cigim, tesekkur ederim. Ben de ozellikle hamilelik donemimizdeki sohbetlerimizi ozledim, ama Allah omur versin pasamdan vakit bulup surekli giremiyorum foruma, sadece cikmazda oldugum durumlarda girip sorular yazabiliyorum. Biz iyiyiz cok sukur, insallah siz de oglusunla iyisinizdir. Sen ise basladiktan sonra memede uyumaya alismis olan bebisin cok zorluk yasadi mi canim? Ben de seni opuyorum.