- 19 Ocak 2017
- 9
- 4
- 1
- Konu Sahibi buketdemir06
Merhaba,dişlerimin sarılığından çok utanıyorum artık sosyal hayatımı gerçekten ciddi anlamda etkilemeye başladı.Kafama çok takar oldum ve takmakta da haklıyım kötü bir sarı rengi.Dişlerimi düzenli fırçalıyorum,hatta son 5-6 yıldır çok çok özen gösteriyorum her şeyiyle ama küçükken bu kadar bakmıyordum ve sarılığının geçmişten kaynaklandığını düşünüyorum.9 yaşındaki fotoğrafımda filan da beyazdan ziyade sarı dişim.Ağzımda problemlerim hiç bitmiyor zaten,diş hekimime neden dişlerim böyle çürüyor ya da diş etlerim neden bu kadar çabuk iltihaplanıyor çok düzenli fırçalıyorum dediğimde senin dişin çürümeye ve diş etin iltihaplanmaya daha meyilli demişti herkesten çok daha fazla dikkat etmeliymişim
Diş hekimi de beyazlatmanın zararlı olduğunu söyledi,karbonat filan da zararlı..Peki nasıl beyazlatabilirim ben dişlerimi lütfen yardımcı olun. Dişimi kameradan çektiğimde aynada gördüğüm kadar sarı değil,ama uzaktan çekilen bir fotoğrafımda çok sarı,güldüğüme pişman oluyorum o fotoğrafı görünce

Diş hekimi de beyazlatmanın zararlı olduğunu söyledi,karbonat filan da zararlı..Peki nasıl beyazlatabilirim ben dişlerimi lütfen yardımcı olun. Dişimi kameradan çektiğimde aynada gördüğüm kadar sarı değil,ama uzaktan çekilen bir fotoğrafımda çok sarı,güldüğüme pişman oluyorum o fotoğrafı görünce