- 19 Ocak 2017
- 9
- 4
- 1
- Konu Sahibi buketdemir06
-
merhaba canım
ben 3 buçuk yıl diş hekimliği fakültesindeydim
dişlerini gönül rahatlığı ile beyazlatabilirsin
hiçbir zararı yok
ben beyazlattım
herkes dişlerime son derece hayran
inan pişman olmazsın
başka şekilde dişlerin beyazlamaz asla
Zararli olsa sanatcilarin hepsi bembeyaz illaki beyazlatiyordur cogunlugu. Az biraz zarar verebilir belki ama sac boyamada bile saclar az yipraniyir oyle dusunun. Kahve sigara cay icmeyip guzel bakarsaniz sureyi uzatirsiniz bence
Zararli olabilir dogrudur uyarmistir. Bende sordugumda ayni cevabi aldim. Sonucta goz drlari gozluk takiyor lazer hepsi yaptirmiyor. Olumsuz yonleride vardir buda boyle. Aman amsn cok buyuk zarari olacagini dusunmuyorum çok sık aralikla beyazlatmazsiniz.Doğru tabi ama dişçinin asistanına sormuştum beyazlatma işlemi yapıyor musunuz diye o da yapıyoruz ama diş hekimimiz önermiyor zararlıymış dedi.Biraz garip hem önermeyip hem de beyazlatma yapmalarısigara içmiyorum,çay,kahve de çok fazla tüketmiyorum
Zararli olabilir dogrudur uyarmistir. Bende sordugumda ayni cevabi aldim. Sonucta goz drlari gozluk takiyor lazer hepsi yaptirmiyor. Olumsuz yonleride vardir buda boyle. Aman amsn cok buyuk zarari olacagini dusunmuyorum çok sık aralikla beyazlatmazsiniz.
Benimki de oyle yapisal malesef beyaz tenli olunca daha dikkat cekiyor.inşaAllah yaptırmayı düşünüyorum sınavlarım da bitiyor ara tatilde yaptırsam okula beyaz dişlerle başlasam çok güzel olur
ağız bakım suları da sarartıyor
kullanıyorsanız bence kullanmayın
benim dişlerim de çok byaz sayılmaz dr sormuştum bazı dişlerin yapısı böyle demişti
bence beyazlatın yapacak bir şey yok bu kadar rahatsızsanız
Benimki de oyle yapisal malesef beyaz tenli olunca daha dikkat cekiyor.
ben temmuzda beyazlattırdım dişlerim hala bembeyazCevap için teşekkür ederim . Peki 6 ayda bir beyazlatmak lazımmış eski haline dönüyormuş.Zaten pahalı bir işlem 6 ay süresi çok kısa en fazla 1 kere beyazlattırabilirim.sen ne zaman beyazlattırdın canım bi de hala beyaz mı dişlerin ? Beyazlattırdıktan sonra beyazlığı azalsa bile razıyım yeter ki sarı olmasın şimdiki gibi
6 ayda bir yapılan işlem detertraj işlemi yani tartar temizliği sonra airflow ile çay kahve sigara lekeleri çıkarılır bu işlemin zararı yoktur ve aksine faydası vardır.
Beyazlatma ise lazer ile yapılan ve düzenli bakımla 2 sene belki daha fazla kullanabileceğiniz bir yöntem
Bence de beyazlat ve ardından misvak kullan. Ağız içi sorunlara iyi geliyor misvak. Elma sirkeli suyla gargara da yapabilirsin
ben diş hekimime sorduğumda sürekli ekranlarda ve göz önünde olan ünlüler işleri yüzünden yaptırıyor , ama işiniz gerektirmiyorsa ben tavsiye etmem yarardan ziyade zararı olan bir uygulama demişti. karbonat veya kabartma tozu ile fırçalayanlar var ancak onlar da dişi çizdiği için çok sık yapmamak lazımmış . ayda 1 onu yapabilirsiniz . sulandırılmış elma sirkesiyle gargara da diş taşı oluşumunu engellediği için diş hekimim tavsiye etmişti. onun dışında ceviz kabuklarını suda kaynattığında tartar oluşumuna iyi geldiği ve diş etine faydalı olduğunu okumustum . kaynattım ve deneyince gördüm ki dişleri de beyazlatıyor. kendi tecrübemdir tavsiye ederim. ( kabukları yıkayıp kaynamış suya attım 15 dakika kaynattım. çay gibi koyu renkli bir şey oldu. hergün gargara yaptım. buzdolabında saklamak lazım dışarıda çabuk bozuluyor) bir de "oil-pulling" diye bir method var ki denemedim ama youtube da çok fazla video var hakikaten çok belirgin sonuçlar almış insanlar eğer ciddi şikayetiniz varsa onu deneyebilirsiniz. bu method kısaca hergün 10-15 dakika boyunca bir yağ ile gargara yapmak . yurtdısında hindistan cevizi yağı ucuz oldugu ve daha saglıklı oldugu için genelde o kullanılmış . başlarda yağ tadı çok kötü geliyormuş ama zamanla alışılıyormuş. zeytinyağı çok aromalı oldugu için tadı kötü olur diye ay çiçek ile denesem mi diyorum ( o videolarda da ayçiçek ile yapanlar vardı , zeytinyağı kullanan da vardı ) fındık veya ceviz yağı da olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?