dişlerim ve tel

flormar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2012
180
28
118
Merhaba iyi akşamlar kk üyeleri. Benim sorunum yamuk dişlerim :KK43: Yarın doktora gidicem ama çok korkuyorum. Yirmilik dişleri çekerler diye tahmin ediyorum :KK43: Yorumlarınız benim içim için çok değerli şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Merhaba iyi akşamlar kk üyeleri. Benim sorunum yamuk dişlerim :KK43: ekte fotoğrafları paylaştım. Yarın doktora gidicem ama çok korkuyorum. Yirmilik dişleri çekerler diye tahmin ediyorum :KK43: sizce dişlerim gerçekten korkunçmu gözüküyor. Yorumlarınız benim içim için çok değerli şimdiden teşekkür ederim. Eki Görüntüle 1506944
Çekilip çekilmeyeceğine doktor karar verir kötü düşünme canım. Çok zorlu tedavileri bile çekimsiz yapan doktorlar var 1 doktorda karar kılma kafana yatmazsa.

Canım hiç korkma inci gibi dişlerin olucak onu hayal et bende çok tereddüt yaşadım 23 yaşına kadar erteledim ama ertelemenin hiç bi yararı olmuyo zarardan başka :( şuanda tellerim var ve mutluyum sonuçları gözümle gördükçe dahada mutlu oluyorum sihir gibi bişey :KK68: yirmilik dişlerimde alındı ilk başlar sıkıntı çekersin pişman olursun neden taktırdım diye ağzının içinde bir avuç çivi koymuşlar gibi hissedersin ama insanoğlu herşeye alışıyo inan tellerede uyum sağlar alışırsın 8 ay oldu benim düzelmeyi gördükçe iyiki taktırmışım diyorum keşke daha önce takılsaydı diyorum korkucak hiç bişey yok inan bana :KK51:

Çekilip çekilmeyeceğine doktor karar verir kötü düşünme canım. Çok zorlu tedavileri bile çekimsiz yapan doktorlar var 1 doktorda karar kılma kafana yatmazsa.

Çok teşekkür ederim önerileriniz için :)

Canım hiç korkma inci gibi dişlerin olucak onu hayal et bende çok tereddüt yaşadım 23 yaşına kadar erteledim ama ertelemenin hiç bi yararı olmuyo zarardan başka :KK43: şuanda tellerim var ve mutluyum sonuçları gözümle gördükçe dahada mutlu oluyorum sihir gibi bişey :KK68: yirmilik dişlerimde alındı ilk başlar sıkıntı çekersin pişman olursun neden taktırdım diye ağzının içinde bir avuç çivi koymuşlar gibi hissedersin ama insanoğlu herşeye alışıyo inan tellerede uyum sağlar alışırsın 8 ay oldu benim düzelmeyi gördükçe iyiki taktırmışım diyorum keşke daha önce takılsaydı diyorum korkucak hiç bişey yok inan bana :KK51:

O kadar güzel yazmışsınız ki inanın bana harika moral verdiniz çok çok teşekkür ederim kendi deneyimlerinizi benimle paylaştığınız için :)

Back
X