Dişlerim

06esra95

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2014
25
0
6
35
Ankara
Mısır'da hayatını kaybeden Türk tekvandocu Seyithan Akbalık Ulaştırma Spor Kulübü oyuncusudur.

Mısır'ın Luksor kentinde düzenlenen Afrika Kupası'na katılan Türk sporcu Seyithan Akbalık, müsabaka esnasında fenalaşarak yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre, müsabaka esnasında fenalaşarak, yere yığılan Akbalık, kaldırıldığı hastanede müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Tekvando Federasyonu Genel Koordinatörü Ramazan Erçin de aldığı bilgiye göre, Luksor kentinde katıldıkları Afrika Kupası'nda, bugün sabah seansında 63 kiloda tatamiye çıkan 21 yaşındaki Akbalık'ın, müsabaka sırasında fenalaşarak yere yığıldığını söyledi.

Sporcuya ilk müdahalenin salonda yapıldığını anlatan Erçin, "Sporcu hemen hastaneye götürülmüş ancak yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Genç arkadaşımızı kalp krizinden kaybettik"

Eklentiler

• $20140206_234844 (2).webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 70
  • $20140207_185917 (2).webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 72
  • $20140207_190143 (2).webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 69
Son düzenleme:
Dişlerin böyle güzel ve sağlıklı duruyor bence ama tel taktırsan daha güzel olur çünkü ufak da olsa çapraşıklar var gibi. Ama taktırmasan da böyle güzel.

Ayrıca tellerle nasıl konuşamazsın saçmalığa bak imkanın varsa taktır çok rahat bir şey olmaz ben taktırdım gayette konuştum ettim metaldi tellerim çok sempatikti bana göre ayrıca tellerin iyice dikkat çeksin istemiyorsan porselen braketler var şeffaf tel deniyor fiyatı diğerine göre daha yüksek ondan da taktırabilirsin.

Son düzenleme:
Rahatsizsan ortodontik tedavi dusunebilirsin. Cevren guzel diyor olabilir ama sen mutsuzsan ne anlami var. Yasin ilerlemeden dusun bence. ayrica estetik sistemler var artik. Cok da guzel olursun. Bence boyle kalmasin.

Bence cok guzel dislerin var.sana ayri bi hava katmis.hatta ben ilk defa birinin dislrlerini bukadar cok begendim.sakin tel falan taktirma cekilmez onun derdi.

ben senin yerinde olsam taktırmazdım herhalde.dişlerin abartılacak kadar,dalga geçilecek kadar kötü değil.gayet güzel gözüküyorlar.tabi ufak tefek bozukluk var ama önemli değil bana kalırsa.
tel taktırmış biri olarak söyleyebilirim ki kim söylüyorsa yalan söylüyordur.asla konuşmada bozukluk olmuyor.gayet güzel konuşuluyor.

Ben de dişlerimi sevmem ama senin ki gayet güzel görünüyor. Gulerken çok dikkat ederim görüntüye ben gayet güzel beğendim ben gulusunuz size ayri bir sempati katmis.

Son düzenleme:
bence boyle cok tatli duruyor on dislerinizi yaptirmaya hic gerek yok .

Bence dişlerin gayet güzel. , hiç gerek yok tele, ama sen nasıl istiyorsan öyle yap tabi. :102:

bende çok beğendim bence bir sorun yok dişlerinde
ama kendin iyice düşün ilerde içinde ukte kalmasın her iki kararın içinde.

Seffaf teller var cnm kesinlikle taktirmalisin. Bir iki sene sabret dupduzgun dislerin olsun :)

25yasinda tel taktiran ve2seneye yakin onlarla yasayan biri olarak kesinlikle takdir tel, eger durumunda musaitse..dalga gecilcek bir durumun yok fakat daha ileriki zamanlarda cok daha rahatsiz olacaksin heleki is hayatina atilinca vs. Banada cok seker oluyosun derlerdi ama buyudukce disler daha cok siritiyor.. hic bakma sekersin laflarina filan net soyluyorum..bir de seffafa filanda gerek yok inan metaller daha guzel, alisiyosun zamanla hatta ozel bile hissediyosun kendini..aci,agri kismina gelince dayanilmayacak seyler degil biraz katlanirsin sonu guzel oluyor..2sene cok uzun zamn gibi geliyor ama surekli kontroller ve dislerin duzeldigini gorunce cok cbk ve heycanli geciyor..yasim 32 hayatimda yaptigim en isabetli seylerden birisi..kizim var daha yeni onda da boyle bir sorun olursa ki umarim olmaz onunda erkenden yaptirmasini saglarim..

Hey ALLAHim benim dislerim su an seninkidende kötü, seninki gibi olsa sevinirdim.Ben yillar bu dislerimle dolandim.Bir kac yil icinde ortopedi tedavi olucam eger imkaniniz varsa sende ol.

ben dişlerinde çok bir sorun görmedim.

herkesin dişleri aynı model olmak zorunda değil.

dişlerin gayet sağlıklı görünüyor.

öyle çok göze batan bir tarafı yok.

çok rahatsızsan yaptır tabi sen bilirsin.

Benimde ön iki dişim büyük ama sorun yaratmıyor görüntü olarakta memnunum.
seninkilerde çok güzel büyük olması daha güzel bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…