Dişlerimdeki dolgular...

• Konu Sahibi Konu Sahibi yurdagül89
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Y

yurdagül89

Ziyaretçi
kızlar merhabalar ben 19 yaşındayım ama dişlerim de 9 tane dolgu var ne yapmalıyım neden kaynaklanıyo aranızda diş doktoru olan varmı bana bilgi verin

doktorun yaptigi dolgulardan bahsediyorsun sanirim
eger disinde cürük olmasaydi doktorun onlarin yerine dolgu yapmazdi

genetik olarak demekki zayıf dişlerin cnm

Sizde 9 tane varmış,bende 16 tane var,ırsi bu.Abim ve ablamın da böyle.Dişerimi düzenli olareak fırçalamama ragmen,minik noktalar halinde çürükler oluştu.

benimde bir sürü çürük var dişlerimde sürekli dolgu dolgu bıktım artık

yaaa bn artik saymiorum disimdeki dolgulari bide simdii on dislerim sizlioo curuycek sanirimm yaaa sabah aksam fircaliorum nie bole anlamiorum hic fircalamayipda inci gibi disi olanlar vr yaa cok moralim bozulyooo on dislerde cururse nabarim bn

bendede aynı sorun war teletabisler gibi 7/24 diş fırçalıyorum ama yine aynı bi ön dişlerim kaldı onlarda bi kaç yıla kalmaz çürür..annanemin doktoruna gidip banada onlar gibi diş takımı wermesini isticem..başka çaresi kalmadı çünkü..yada ömrümün sonuna kadar inzivaya çekileceğim:a015:
herkese geçmiş olsun

Bende de aynı sorun var. Genetik olduğunu düşünüyorum. Babamın dişleri de öyle ablamınkiler de ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…