disli bebegi emzirmek

ifsumnadial

Rütbem Yok:)
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2009
484
11
118
Avusturya
Arkadaslar kizimin alt ve ust disleri cikali meme ucumu dislerine kistirarak emiyor. Gogsumde bagriz sekilde dislerinim izi var yarilmis. Bu emzirirken aci vermiyor aksine emzirmedigimde kasiniyor ve gogus ucum kuru soyuluyo bu sikayetleri olan oldumu. Ben isirarak emdigi icin buna bagliyirum yoksa baska nedenden dolayimi kasiniyorki

Allah dayanma gücü versin ha çok acır ama yapacak bişey yok galiba acı zulüm memeyı bırakana kadar emecek zaten biyerden sonra dıslere alışıyorlar ısırmayı bırakıyorlar

benzer sorunu bende yasiyorum suan bebegim 9 aylik alt ve ustte 4 er disi var ve farkinda olmadan bazen sikistiriyor gogus ucumu canim cok yaniyor suanda da gogus ucumda ciddi bir agri ve sislik var ama yinede emzirmeye calisiyorum cok canim yaniyor. ilik suyla gogus ucunu ve gogsu ovmak iyi geliyor. birde yine forumda okudugum yontemle emzirmeyi deneyecegim yani sag gogsumu emzirdigim pozisyonda sol gogsumde emzirecegim yani vucudu benim kucagimda olmayacak sekilde bakalim ise yarar mi bilmiyorum deneyip yazarim ... umarim bian evvel gecer bu agri...

bu gogus ucundaki sertlesme ve agri yuzunden korkuyorum kanserli bisi mi var acaba diye (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…