• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

distineks

neferalem

realist
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2010
2.082
32
358
İstanbul
doktor bey merhaba tup bebek tedavisi sırasında dostineks kullanilurmi bir zararı olurmu 1 aydır kullanıyorum haftada onun kez yarın olarak dün tup bebek tedavisine başladık ama sormayı unuttum devlet olduğu içinde haftasonu kapali birde iki taraflı kist oluşmuş geçen aynı tedaviden sanırım.yas gereği kistse olsa başladık siZce kist varken başlamak digrumu

doktor bey merhaba tup bebek tedavisi sırasında dostineks kullanilurmi bir zararı olurmu 1 aydır kullanıyorum haftada onun kez yarın olarak dün tup bebek tedavisine başladık ama sormayı unuttum devlet olduğu içinde haftasonu kapali birde iki taraflı kist oluşmuş geçen aynı tedaviden sanırım.yas gereği kistse olsa başladık siZce kist varken başlamak digrumu
Merhabalar : Dostınex kullanmanızın tedavıye bir zararı yoktur.Yumurta rezervı dusuk hastalarda basıt kisti bazı ılaclar verılmesı ıle baskılayarak-erıterek- ( kıstın erıtılmesı ıle bıze yumurta olarak gerı donecegı ıcın önem kazanmakta)başlamak yararlı olur. Yumurta sayısının yeterlı oldugu hastalarda basıt kıst ıcerıgı bosaltılarak baslanabılır . ikı taraflı ise kisti baskılamak( erıtmek) ıcın ılac vermek dogru yol olur.Hastanın yumurtalık rezerv durumuna kıstın çesıdıne ( basıt kıst ? komplıke kıst?) tedavı yaklasımı secmek dogru olacaktır.
Daha fazla bılgı için bize muracaat edebılırsınız.Bol şans dılerım.

Back