- 7 Kasım 2013
- 27
- 8
- 18
- 35
- Konu Sahibi ayazyarimm
-
Merhaba bende 1 Agustosta dogum yaptım bebeğimi 2. gün ameliyata aldılar kuzum bir hafta dayanabildi onunda diyafragma hernisinden dolayı cigerleri gelişmemişti dünyalar tatlısı bir bebekti kucagıma bile alamadım sizi suan okadar iyi anlıyorumki inanın hiç bir şey o acıyı hafifletmiyor sadece zamanla o acıyla yasamaya alısıyoruz bende sezeryanlıyım doktor en az bir yıl hamile kalmamam gerektiğini söyledi ama ben onu dinleyemiycem çünkü ancak ikinci bir cocuk bu acıyı kısmende olsa hafifletir. Buda rabbimin bizlere bir imtahanıydı ankara hacettepede görev yapan bir profesör bana bu rahatsızlıgın ikinci bebekte olma olasılıgı yok denecek kadar az dedi tabi yine allahın işi ne olacagını bilemeyiz ama kendinizi bu konuda korkutmayın olumsuzu düşünmeyin rabbim sabır versin inşallah.Merhaba anneler .... Ben 25 Haziranda sezeryan doğum yaptım. oğlumda bilinen hiç bir problem yoktu fakat doğuunca solunum sıkıntısı yaşadı yardımsız nefes alamadı. 6 saat sonra ankaraya gönderildi helikopterle sami ulus hastanesine. 30 saat yaşabildidiyafragma hernisi varmış kuzumda ben çok kötüyüm atlatmaya çalışıyorum şefaat edecek diye kendime teselli veriyorum ilk bebeğimdi çok zorlandım şimdi buraya ne yazacam onu da bilmiyorum ama sizlerden dua istiyorum ben sezeryanlı olduğum için hemen hamile kalmam uygun değilmiş.... zaten korkuyorum ya aynı sorun tekrar ederse diye bu durumu yaşamış olan anneler bana fikir verebilir mi yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba bende 1 Agustosta dogum yaptım bebeğimi 2. gün ameliyata aldılar kuzum bir hafta dayanabildi onunda diyafragma hernisinden dolayı cigerleri gelişmemişti dünyalar tatlısı bir bebekti kucagıma bile alamadım sizi suan okadar iyi anlıyorumki inanın hiç bir şey o acıyı hafifletmiyor sadece zamanla o acıyla yasamaya alısıyoruz bende sezeryanlıyım doktor en az bir yıl hamile kalmamam gerektiğini söyledi ama ben onu dinleyemiycem çünkü ancak ikinci bir cocuk bu acıyı kısmende olsa hafifletir. Buda rabbimin bizlere bir imtahanıydı ankara hacettepede görev yapan bir profesör bana bu rahatsızlıgın ikinci bebekte olma olasılıgı yok denecek kadar az dedi tabi yine allahın işi ne olacagını bilemeyiz ama kendinizi bu konuda korkutmayın olumsuzu düşünmeyin rabbim sabır versin inşallah.
Aminn anşallah. Benimde 3 ay 10 gün oldu hiç korunmadım ama ne yazıkki henüz hamile kalamadım sanırım fazla kafama takıyorum ama ancak bebegimimi kucagıma alınca tesellli bulacagıma inanıyorum inşallah hayırlısıyla en yakın zamanda isteyen herkese rabbim saglıklı evlatlar nasip etsin banada ve sizede inş.Gerçekten çok üzüldüm sizin içinde ... Rabbim şefaatlerini nasip eder inşallah yavrularımızın . Hamile kaldınız mı ben 20 ağustostan beri korunmuyorum ama olmadı 3 aydır.... inşallah hayırlı sağlıklı sıhhhatli yavrularımız olur... Rabbim isteyen herkese anneliği tattırsın 9 aylık yolculuğumuzda çooook güzel şeyler yaşadım...
Bu rahatsızlığın niçin olduğuyla ilgili bir bilgi aldınızmıMerhaba bende 1 Agustosta dogum yaptım bebeğimi 2. gün ameliyata aldılar kuzum bir hafta dayanabildi onunda diyafragma hernisinden dolayı cigerleri gelişmemişti dünyalar tatlısı bir bebekti kucagıma bile alamadım sizi suan okadar iyi anlıyorumki inanın hiç bir şey o acıyı hafifletmiyor sadece zamanla o acıyla yasamaya alısıyoruz bende sezeryanlıyım doktor en az bir yıl hamile kalmamam gerektiğini söyledi ama ben onu dinleyemiycem çünkü ancak ikinci bir cocuk bu acıyı kısmende olsa hafifletir. Buda rabbimin bizlere bir imtahanıydı ankara hacettepede görev yapan bir profesör bana bu rahatsızlıgın ikinci bebekte olma olasılıgı yok denecek kadar az dedi tabi yine allahın işi ne olacagını bilemeyiz ama kendinizi bu konuda korkutmayın olumsuzu düşünmeyin rabbim sabır versin inşallah.
çok geçmiş olsun diyafram hernisinde ne söylendi size yırtık ne taraftaymmışIyi aksamlar arkadaslar, Allah sabirlar versin insallah.ben su an 25 haftalik hamileyim ve bebegime de diyafragma hernisi teshisi koyuldu.ne olacak bilemiyoruz korku ve daha cok umutla bekliyoruz Rabbim ne nasip ettiyse onu yasayacagiz.insallah saglikli bebekleriniz olur sizin de, biz de evladimizi saglikla kucagimiza aliriz insallah. Allah kimseye evlat acisi yaşatmasın insallah.
Mrblar.bnm bebegimede her ay rutin kontrollerime gitmemem ragmen 6.ayda bu teshis kondu.bana dr.lar %50 50 sans veriyodu.sadece mide ve bagirsaklarin bi kismi yukaridaydi.allahin werdigini ben sonlandiramazdimki onun yuzde elli sansini ben alamzdim elinden 2 temmuzda sezeryan ile dogum yaptim pamuk gibi 3.250 gr.bi kiz dunyaya geldi.okadar guzeldiki rabbim sanki onu ozenerek yaratti.dogumdan 9 gun sonra ameliyat oldu basarili gecmisti.ama 3.gunu tam kadir gecesi gunu bi kriz atlatti.kan gazi cok dusmustu.dr.lar ilac takviyesi ile bebegimi toparladilar.ama bundada 2, gun sonraki 2.krzi bebegim kaldiramadi ve melek oldu.arife gunu defnedildi.bunlarin hepsine ilk ogrendigim gunden beri alistiriyoduk ama yinede bebegime konduramiyodum.ama takdiri ilahi boyleymis.cok aci bisey kendimi toparlamaya calisiyorum cunku 4 yasinda bi kizim war.we bi aci daha ona bunu anlatmak kardesini buyuk bi umutla beklerken onu Bi defa bile gorememek.rabbim kimseye ewlat acisi wermesin.cok zor.kadere yazulan biseyi biz bozamayiz warmis bunlar yasansin.rabbim kizima omur wersin ins.minik bebegim 13,gunlukken onun kokusunu bi an bile duyamadan melek oldu.Merhaba anneler .... Ben 25 Haziranda sezeryan doğum yaptım. oğlumda bilinen hiç bir problem yoktu fakat doğuunca solunum sıkıntısı yaşadı yardımsız nefes alamadı. 6 saat sonra ankaraya gönderildi helikopterle sami ulus hastanesine. 30 saat yaşabildidiyafragma hernisi varmış kuzumda ben çok kötüyüm atlatmaya çalışıyorum şefaat edecek diye kendime teselli veriyorum ilk bebeğimdi çok zorlandım şimdi buraya ne yazacam onu da bilmiyorum ama sizlerden dua istiyorum ben sezeryanlı olduğum için hemen hamile kalmam uygun değilmiş.... zaten korkuyorum ya aynı sorun tekrar ederse diye bu durumu yaşamış olan anneler bana fikir verebilir mi yardımcı olursanız sevinirim.
Selam kizlar, hepiniz icin cok uzuldum, rabbim sabirlar versin. Benim bebegime de 28 haftalikken bu teshis kondu arastirirken bu konuyu gordum. Genetik testimiz temiz cikti zaten kotu olsa da kiyamazdim. Bagirsaklarin bir kismi gogus kafesine gecmis. Sol taraftaymis yirtik, sol akcigeri sondurup kalbi saga kaydirmis. Pendik arastirmada Prof. Dr. Gürsu Kiyan ile gorusecegim ameliyat icin. Umutsuz degilim ama korkuyorum. Moralim cok bozuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?