• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyala'nın diet günlüğüne hoşgeldiniz....

diyala

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2009
180
4
96
Ankara
Kızlar hamile olanlara örnek olsun istiyorum bu günlük... 47 kilo ile hamile kaldım ben...Boyum 1.68. yani aşırı zayıf hamile kalanlardanım.... Bebeğimi sabırsızlıkla beklerken doğum sonrası kilolarım ne olacak merak etmiyor değilim. Hele benim gibi 34 beden meraklısı biri için.

Şuan 37+5 günlük hamileyim ve 64.00 kilodayım. Herkes eski kilona dönemezsin çok zor diyor...Mutlaka kalır diyorlar. Moralim bozuluyor ama kararlıyım ben....Bakalım kaç kilo ile doğuma gireceğim ve sezeryan veya normal doğumdan sonra kaç kiloya ineceğim....Sizlere düzenli olarak yazmayı planlıyorum nasip olursa....

Son düzenleme:
cnm öncelikle aramıza hoşgeldin
anladığım kadarıyla 37 hafta+5 gün değil mi? orada bi karışıklık olmuş sanırım yazarken
bebişin hayırlı olsun inşallah Rabbim sağ salim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı ve onu hayırlı bir evlat olarak yetiştirmeyi nasip etsin
kilon boyuna göre normal aslında ama bence 50li rakamlara inersin bnm bi arkadasım vardı o da 37-40 kilo falandı boyu da 157 o şimdi bildiğim kadaryla 50 kilo falan ama bu halinden daha memnun en azından normal sınırlarda
bedeni de takıntı etme ideal olan 36 olman yeterli
sen yaz inşallah destek olmaya çalışırız
sevgiler...
:16:

canim bence de 47 kilo 1.68 boya zaten cok az. 50-53 ideal diye dusunuyorum. tabi esin ve sen nasil seviyosun orasi onemli ama :) bence yani

Evet 37 hafta+5 gün:)))) 47-48 alışmışım yıllardır.6 senem bitti evlilikte hiç 50 yi bile görmemiştim. Eski kilomu geri istiyorum.......İnsallah burdan yazıcam sizlere....

39 hafta 1 günlükken 65 kilo ile doğuma giridm.Şuan bebegim 4 ay 20 günlük ve ben hiç dietsiz şuan tam 50.00 kg.yim......:))))))Diete gerek kaalmıyor emzirince:)))))

Back
X