S Salleyyy Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Haziran 2022 42 16 38 31 16 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Salleyyy #1 Diyarbakır da Detaylı ultrason için hangi doktora ya da hastaneye gittiniz? Gidenler ya da gitmeyi düşünenler yardımcı olursa çok sevinirim
Diyarbakır da Detaylı ultrason için hangi doktora ya da hastaneye gittiniz? Gidenler ya da gitmeyi düşünenler yardımcı olursa çok sevinirim
B buketcakmak22 Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Ekim 2022 66 30 3 33 17 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Salleyyy #2 Salleyyy .!.: Diyarbakır da Detaylı ultrason için hangi doktora ya da hastaneye gittiniz? Gidenler ya da gitmeyi düşünenler yardımcı olursa çok sevinirim Genişletmek için tıkla... Uğur değer Memorial cnm
Salleyyy .!.: Diyarbakır da Detaylı ultrason için hangi doktora ya da hastaneye gittiniz? Gidenler ya da gitmeyi düşünenler yardımcı olursa çok sevinirim Genişletmek için tıkla... Uğur değer Memorial cnm
H hobi dunyasi Üye Kayıtlı Üye 10 Kasım 2022 38 12 18 33 10 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Salleyyy #3 buketcakmak22 .!.: Uğur değer Memorial cnm Genişletmek için tıkla... Ben de basladim Ugur hocada.. siz gebelik tedavisi icin mi gitmiştiniz acaba
buketcakmak22 .!.: Uğur değer Memorial cnm Genişletmek için tıkla... Ben de basladim Ugur hocada.. siz gebelik tedavisi icin mi gitmiştiniz acaba
B bebeginibekleyenn Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 19 Ekim 2022 424 308 18 10 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Salleyyy #4 Salleyyy .!.: Diyarbakır da Detaylı ultrason için hangi doktora ya da hastaneye gittiniz? Gidenler ya da gitmeyi düşünenler yardımcı olursa çok sevinirim Genişletmek için tıkla... Devlet mi özel mi
Salleyyy .!.: Diyarbakır da Detaylı ultrason için hangi doktora ya da hastaneye gittiniz? Gidenler ya da gitmeyi düşünenler yardımcı olursa çok sevinirim Genişletmek için tıkla... Devlet mi özel mi
daylight Suna Keskin Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2008 2.455 45 358 Adana 16 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Salleyyy #5 merhabalar, Bağlar Hastanesi'ndeki Veyis Keskin'i tavsiye ediyorum ilgili olduğu kadar bilgili bir uzman... ve aylık kontrole gidileceği 2'li vs testler gerek görülürse yapılacağı düşünülecek olursa kurumun fiyat farkları da fahiş değil...
merhabalar, Bağlar Hastanesi'ndeki Veyis Keskin'i tavsiye ediyorum ilgili olduğu kadar bilgili bir uzman... ve aylık kontrole gidileceği 2'li vs testler gerek görülürse yapılacağı düşünülecek olursa kurumun fiyat farkları da fahiş değil...