Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Diyarbakır da önerebileceğiniz kadın doğum uzmanı ve hastane?
Ben 5 yıl önce Diyarbakır da doğum yaptım. Zeki Akkum un Galeria nın karşısındaki caddede kliniği var.Yalnız sokak , cadde ismi hatırlamıyorum. Tekrar doğum yapsam İstanbul dan kalkar oraya giderim.
bende diyarbakırda yaşıyorum 2 gebeliğimide zeki akkum takip etti 9,5 ve 5,5 yaşında iki kızım var 2side sezaryen oldu çok iyi bir doktordur tavsiye edrim şimdi 3.cüyü istiyorum olur eşim erkek çocuk çok istiyor bu konuda erkek çocuğa hamile kalabilmem için önerebileceğiniz doktor olursa çok sevinirim Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin
walla bence hiç düşünmeden veni vidi hastanesinden süleyman akarsuyu bulun bütün arkadaslarımla ona gittik çok memnunuz bütün arkadaslarımda aynı kanıda kendisi süperrrrr bir doktor