Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar ben yaptırdım bu ay 3500 tl civarı aşılama ücreti . İlaçları için rapor çıkarıyorlar çıkıyorsa adınıza raporda yarısını karşılıyor onlarda aşağı yukarı 3 bin civarı tuttu raporla.
Merhabalar ben yaptırdım bu ay 3500 tl civarı aşılama ücreti . İlaçları için rapor çıkarıyorlar çıkıyorsa adınıza raporda yarısını karşılıyor onlarda aşağı yukarı 3 bin civarı tuttu raporla.
pcos vardı bende ve 4 5 tane miyomlarım vardı ayrıca eşimde sperm ileri hareketlilik sayısı biraz azdı . Sizede çok geçmiş olsun umarım güzel haberler alırsınız gönlünüze göre olur herşey inşallah
pcos vardı bende ve 4 5 tane miyomlarım vardı ayrıca eşimde sperm ileri hareketlilik sayısı biraz azdı . Sizede çok geçmiş olsun umarım güzel haberler alırsınız gönlünüze göre olur herşey inşallah
Pek bir bilgim yok raporla ilgili çünkü rapor çıktığı bile bilmiyordum direk bana bekleyin rapor çıkartacaz dediler ve verdiler ki gördüğüm kadarıyla orda hemen hemen herkese verdiler sadece bi iki kişiye raporunuz çıkmıyor dediler . İnşallah sizinde çıkar bari ilaçlarda yarısına kadar indirim olur