Diyarbakır Dicle üniversitesi hastanesi

Merhabalar ben yaptırdım bu ay 3500 tl civarı aşılama ücreti . İlaçları için rapor çıkarıyorlar çıkıyorsa adınıza raporda yarısını karşılıyor onlarda aşağı yukarı 3 bin civarı tuttu raporla.

Merhabalar ben yaptırdım bu ay 3500 tl civarı aşılama ücreti . İlaçları için rapor çıkarıyorlar çıkıyorsa adınıza raporda yarısını karşılıyor onlarda aşağı yukarı 3 bin civarı tuttu raporla.
Anladım teşekkür ederim özel değilse sorununuz neydi bende çikolata kisti var histeroskopi ameliyatı oldum 4 gün önce

pcos vardı bende ve 4 5 tane miyomlarım vardı ayrıca eşimde sperm ileri hareketlilik sayısı biraz azdı . Sizede çok geçmiş olsun umarım güzel haberler alırsınız gönlünüze göre olur herşey inşallah

pcos vardı bende ve 4 5 tane miyomlarım vardı ayrıca eşimde sperm ileri hareketlilik sayısı biraz azdı . Sizede çok geçmiş olsun umarım güzel haberler alırsınız gönlünüze göre olur herşey inşallah
Teşekkür ederim inşallah sizinde pozitif olur emeklerimizin karşılığını versin rabbim 🤲🏻

Pek bir bilgim yok raporla ilgili çünkü rapor çıktığı bile bilmiyordum direk bana bekleyin rapor çıkartacaz dediler ve verdiler ki gördüğüm kadarıyla orda hemen hemen herkese verdiler sadece bi iki kişiye raporunuz çıkmıyor dediler . İnşallah sizinde çıkar bari ilaçlarda yarısına kadar indirim olur

Back
X