Diyarbakir memorial doktor tavsiyesi

ThanksForever

Okeye 4. geliyor :p
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2016
291
177
18
Merhaba gencler, bir onceki dogumumu baslikta gecen il ve hastanede gerceklestirdim ve memnun kaldim ama dr. um malesef baska ile tasindi. Neyse memorilalin Diyarbakirda iki hastanesi var bu hastanelerin birindeki dr.lar arasinda tavsiye edeceginiz olursa cok sevinirim

Memorial diclekent neval Yaman görük çok memnunum çok iyi nazik tatlı dilli bi doktor.kesinlikle tavsiye ederim.
Aa ben de o dr.u cok merak ediyordum, yazdiginiz iyi oldu. Cok ama cok tsk.ederim. Bi arkadasim Burhan beyi tavsiye etti ama kararsiz kaldim. Bayramdan sonra donuyorum Diyarbakir'a, bakalim artik.

Diyarbakır'da Aydın Ilgın var.Ben ondan çok memnun kalmıştım.1 dış gebelik ve 1 düşük yaşadım.Teşhis ve tedavisiyle bana çok güven vermişti.Gereksiz endişelendirmiyor anne adayını.Çok sakin.Tavsiye ederim.Oralarda olsam kesin yine Aydın Bey'e gidrdim.Tüplerim alınmadıysa onun tedavisine borçluyum bunu.

Oncelikle cok gecmis olsun. Tavsiyeniz icin de ayrica tesekkurler :)

Ben Memorial da Aydın Ilgın beyi öneririm. Mükemmel bir doktor. Miyomektomi ameliyatımı yaptı kendisi. Rahmim onun sayesinde hala benimle. Çoğu doktor rahmin alınacak demişti. Aydın bey çok iyi bir ameliyatla rahmimi miyomdan temizledi ve rahmim alınmadı. Harika bir insan ve mükemmel bir doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…