DİYARBAKIR ZEKİ AKKUM VEYA ELAZIĞ ŞEHİR HASTANESİ??

Caretaker

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2019
400
112
103
30
Kızlar selam. Yaş 30, sebepsiz infertilite var. 2 aşılamam negatif. Tüpe başlayacağım ama Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi’ne mi gitsem yoksa Diyarbakır bahçeci zeki akkum’a mı karar veremiyorum. Bilgisi olanlar yazabilir mi? Ben genel olarak hiç bilgi sahibi değilim çevremde beni bilgilendirecek kimse de yok. Bilgisi veya fikri olan yazarsa çok sevinirim

Ben zeki beye gidiyorum 1. Negatif 2. Bekliyorum transfer olali 5. Gün amh dusuklugu var bende 1. Pozitifi alan çok var cok iyi kibar bir doktor

Ben zeki beye gidiyorum 1. Negatif 2. Bekliyorum transfer olali 5. Gün amh dusuklugu var bende 1. Pozitifi alan çok var cok iyi kibar bir doktor
Benim değerlerimde sorun yok, yıllardır olmuyor sebepsiz. İlk defa yaptıracağım öyle kararsız ve gerginim ki..

Kesinlikle Diyarbakır Zeki akkum. Bu bi
Süreç ve kesinlikle ilgili bi doktor ilgili bir merkez isteyen bi süreç

Maddi durumun yetiyorsa tabi Zeki akkuma gidin maddi gücünüz yoksa Fethi sekinde Gülcan Ersöz var tüp Bebek yapıyor iyi diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…