E edazanka Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Ocak 2013 37 0 86 Diyarbakır 6 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi edazanka #1 Düşükle biten bir gebelikten sonrantekrar hamileyim ve korkularım var,iyi bir doktor arıyorum,Berk Bey nasıl merak ediorum.
Düşükle biten bir gebelikten sonrantekrar hamileyim ve korkularım var,iyi bir doktor arıyorum,Berk Bey nasıl merak ediorum.
H hayali21 Guru Kayıtlı Üye 30 Temmuz 2012 116 2 318 Diyarbakır 6 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi edazanka #2 Ben size memorial da i.burhan özel i tavsiye ederim. çok ilgili bir doktor
sevimlisey Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Mayıs 2011 135 0 46 Bursa 17 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi edazanka #3 öyle bir ismi hiç duymadım
H helin04 Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Ocak 2013 297 6 26 İstanbul 17 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi edazanka #4 edazanka .!.: Düşükle biten bir gebelikten sonrantekrar hamileyim ve korkularım var,iyi bir doktor arıyorum,Berk Bey nasıl merak ediorum. Genişletmek için tıkla... mrb ben istanbuldayım ama memleketim d.bakır .kuzenim berk beye gidiyodu ondan duymuştum berk beyi cok ilgili bi doktormuş ..hatta ordayken bi rahatsızlıgım olmuştu berk beye gidicektim ama ilçede olduğum için gidemedim..bence bi git görüş derim..
edazanka .!.: Düşükle biten bir gebelikten sonrantekrar hamileyim ve korkularım var,iyi bir doktor arıyorum,Berk Bey nasıl merak ediorum. Genişletmek için tıkla... mrb ben istanbuldayım ama memleketim d.bakır .kuzenim berk beye gidiyodu ondan duymuştum berk beyi cok ilgili bi doktormuş ..hatta ordayken bi rahatsızlıgım olmuştu berk beye gidicektim ama ilçede olduğum için gidemedim..bence bi git görüş derim..