diyarbakırda estetik olan var mı

evet.ben yaptırdım.Daha önceden özel bir hastanede muayene oldum burnumdaki kemeri aldırmak istediğimi söyledim doktora.O da bana tıp fakültesinde ameliyat olmamı tavsiye etti.Açıkçası bbbu tavsiyesi bana samimi geldi her ne kadar estetik konusunda devlet hastanelerine güvenmesemde.Gittim göründüm.Tıp fakültesinde öğretim görevlisi olan bir estetik cerrahi uzmanı yaptı ameliyatımı.Çok fazla birt değişiklik istemediğim için sadece kemeri aldı.Yalnız ameliyat olalı bir seneyi geçmeme rağmen hala rahat nefes alamıyorum.tekrar kontrolüm var bakalım ne diycek.Canım sen d.bakırdamı ameliyat olmak istiyorsun?

merhaba özel msj yolayamıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim.bende tıp fakültesinde ameliyat olmak istiyorum
burun egriligi uc düşüklügü var ama doktor konusunda kararsızım orda bi kac kisiyle goruştum cok tatmin olamadım siz kime oldunuz
nasıl geçti...

Canım gözü kapalı Op.Dr.Murat Ataseven derim. Hiç tereddütsüz ameliyat olabilirsiniz. Şahane bir insan. Yakında Diyarbakır a geri doncekmis diye duydum. Mutlaka karar vermeden bir konuşun derim. Estetik cerrah olmak için yaratılmış resmen:)

arkads tatilde tlfnu kapamış soyadını bilmiorm ama adı burhan arastırma hastanesinde kbb ci deil plastik cerrah bayagı iyi yapıor minik güzel yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…