Diyarbakirda ikamet eden hamislerr

Ilk hamileligim Diyarbakirda bildiginiz iyi bir doktor var mı:KK31:
İyi akşamlar ben de diyarbakırdayım genesiste fatma hnma gidiyorum çok yoğun ama memnunum pınar hnma da iyi diyolar bi de yeni dünya doğumda ömer bey varmış ona da iyi diyo giden arkadaşlar ben memunum fatma hnmdan onunla başladığım için onunla devam edicem doğumu zaten memlekette düşünüyorum kontrollere de ona gidiyorum

İyi akşamlar ben de diyarbakırdayım genesiste fatma hnma gidiyorum çok yoğun ama memnunum pınar hnma da iyi diyolar bi de yeni dünya doğumda ömer bey varmış ona da iyi diyo giden arkadaşlar ben memunum fatma hnmdan onunla başladığım için onunla devam edicem doğumu zaten memlekette düşünüyorum kontrollere de ona gidiyorum
Baglar hastanesine randevu aldik onu cok tavsiye ettiler bakalim henuz cok yeni bebek acaba ultrasonda gorunur mu diye endiseliyim sadece evde yapilan testlerden hamile oldugumu biliyorum ne durumda bilmiyorum:KK12:

Ben 5 haftalıkken gittim en erken sadece kese göründü ama tam 6 haftalıkken bebeği de kalp atışını da gördük evet o hastanede iyi bi Prof var diye duymuştum hayırlısı olsun inşallah benim ikinci olcak bu sizin ilk galiba değil mi

Ben 5 haftalıkken gittim en erken sadece kese göründü ama tam 6 haftalıkken bebeği de kalp atışını da gördük evet o hastanede iyi bi Prof var diye duymuştum hayırlısı olsun inşallah benim ikinci olcak bu sizin ilk galiba değil mi
Evet ilk gebeligim gittim bgn sadece bir nokta kadar bisey benim minnak 4 haftalik dedi kan testinde bakildi ustten goremwdi doktorumuz alttan muayene etti 2hafta sonra tekrar gidicez ama doktor pek icime sinmedi pek bi aciklama yapmiyo yada bizim daha yeni oldugundan aciklanacak bisey yoktur belkide :KK45:

Back
X