Diyarbakırda Riskli gebelik uzmanı??? acill yardımmm

saltas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2011
203
1
46
Diyarbakır
2 kere kimyasal gebelikten sonra kanımda pıhtılaşma olduğu ortaya çıktı. Diyarbakırdarın bi ilçesindeyim. Bu konuda deneyimli arkadaşlar lütfen yardımcı olun. İlçe hast. kadın doğum uzmanına götürdüm genetik inceleme sonuçlarımı adam resmen dalga geçti. Pimpiriklisin dedi. savdı başından. Umurunda değil ne çektiğim psikolojim.
Varsa Diyarbakırda bana uygun doktor ne olur bilgilerinizi esirgemeyin morale ve profesyonel bir uzmana ihtiyacm var

Öncelikle acil şifalar dilerim Diyarbakır ın hangi ilçesindesin??? ben Merkezde oturuyorum...Özle Genesiste Dr Uğur Değer ve özel Dünya Kadın doğum hastanesinde Dr Ömer Yalınkaya var.......gelmek istersen haberleşelim elimden gelen ne varsa yapmaya hazırım arkadaşım......

canım allah razı olsun ben kulp tayım genesis e gittim pek beğenmedim çok yoğumdu hastane dr. yalınkaya yı araştırayım çok teşekkür ederim

ben cuma günü muayeneye gidecem konuyu mutlaka ÖMER YALINKAYA YA açarım burdan yazarım sana....ancak genesiste UĞUR DEĞER e mi gittin????

canım merhaba;

kusura bakma biraz geç yazdım be dr a gittim ve senin konunuda anlattım pıhtılaşma sorunundan bahsettim gönül rahatlığı ile gelsin biz onu tedavi eder elimizden gelen ne varsa yaparız dedi...çok doğal bi doktor zaten sana vereceğim telefon numarasından randevu al ve hiç beklemiyosun....muayeneni ol sabır ve sebat et inan herşey çok güzel olacak...........ÖZEL DÜNYA KADIN DOĞUM HASTANESİ DİYARBAKIR 0412 2296367 nolu telefon DR ÖMER YALINKAYA haberlerini bekliyorum

canım öncelikle çok teşekkür ederim. Beni unutmamış olmaman çok mutlu etti. Allah senden razı olsun. En kısa zamanda gitmeye çalışacağım. İnşallah tedavim de kolay olur da bebişim çabucak olur. Seviyorum sni:)

canım benim 4.gebeliğim bebeğim 11 haftalık oldu ben ve benim gibi olan tüm hamişlerin darısı başına olsun ihmal etme tez zamanda gel.......olacak görürsün herşey yoluna girecek
bende seni seviyorum :))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…