Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar ben yakın diye d.bakırda tedavi olmak istiyorum. bi türlü başlayamadım. kimleri tavsiye edersiniz? bu topikte d.bakırda tüp bebek yapanlar buluşsunnn.
slm arkadaşlar bende diyarbakırda yaptırdım. zeki akkumun hastasıyım. sonuç hüsran tabiki bu ay kısmet olursa 2. tüp bebek denemesini yapıcaz inş. olumlu olur
bende diyarbakırda yaşıyorum fakat ankaraya gidecem bi turlü guvenemedim allah hepimize hayırlısını versin
doktorum aynı değiştirmedim alman hastanesinde baaşlayacak orda yaptırıcam büyük olasılıkla
bende talip hocanın hastasıyım.3 aydır tüp bebek tedavisine başlayamıyoruz.benim hormonlarım bir türlü düzene girmedi.yumurta kapasitem çok düşüktü.ama nihayet bu ay başladık tedaviye.cumatesi sabah yumurtalarım toplanacak.olur yada olmaz bilemem ama parasını düşünmüş olsa 2 ay öncede yapardı.ama en iyi sonucu almak için 3 ay bekletti.ben çok memenunum.umarım sonucunu olumlu olarak alırım.belki başıma talip kuşu konmuştur:))