diyarbakır'da tüp bebek yaptıranlar

nurdost

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2009
118
0
96
44
Diğer
arkadaşlar ben yakın diye d.bakırda tedavi olmak istiyorum. bi türlü başlayamadım. kimleri tavsiye edersiniz? bu topikte d.bakırda tüp bebek yapanlar buluşsunnn.

arkadaşlar ben yakın diye d.bakırda tedavi olmak istiyorum. bi türlü başlayamadım. kimleri tavsiye edersiniz? bu topikte d.bakırda tüp bebek yapanlar buluşsunnn.

mrb nurdost ben eurofertil diyarbakırda prof talip gül ün hastasıyım tüp bebek yaptırdım 5. günümdeyim hocadan memnunum ellerinden geleni yaptılar gerisi Allah a kalmış

canım bende talip hocayı düşünüyorum. ilk gittiğimde bana samimi gelmemişti. sonrasında çok sevdim. ancak kime söylesem aman sakın diyor. kafamı karıştırıyorlar. talip hocanın tüp bebek uzmanı değil cerrah olduğunu söylüyorlar. ben en azından 5 yıldır talip hocanın tüp bebek yaptığını biliyorum. üstelik el becerisi bizde önemli. ben de yarın gidicem. ayrıca canım eurofertildeyken bir bayan fax gönderdi hamileymiş. umarım sende aynı sonucu alırsın. Allah yar ve yardımcın olsun.

slm arkadaşlar bende diyarbakırda yaptırdım. zeki akkumun hastasıyım. sonuç hüsran tabiki bu ay kısmet olursa 2. tüp bebek denemesini yapıcaz inş. olumlu olur

slm arkadaşlar bende diyarbakırda yaptırdım. zeki akkumun hastasıyım. sonuç hüsran tabiki bu ay kısmet olursa 2. tüp bebek denemesini yapıcaz inş. olumlu olur

hayırlısı canım. inşallah bu defa bebişlerin gelir. sen nerde yaptırmayı düşünüyorsun?

seval021 daha önce hic yaptırmadım tüplerim alındı 2 yıllık evlıyim genesiste ugur beyın hastasıyım dıyarbakırda basarı yuzdesı düşük diye ankarayı tercih edecem aralık adetimde baslıyorum ınsallah

ben de batmanda uzun yıllar yaşadım ve doğuda yaşıyorum halen.doğuda proflara sadece bilimsel olarak danışıyorlar,onlar genelde büyük şehirde yaşarlar ,onların adını kullanan drlar ise çok tecrübeli deiller.5-10 yıl tüp bebek için az bir süredir.benim akrabamda malatyada yaptırdı dbakırdan doğufertile yönlendirmişlerdi,ne kadar ilgilenselerde hocanın birebir gözetiminde olmak başka.para kaybı bi yana psikolojik olarak yıpranmak çok kötü.tavsiyem ciddi infartilite sebebi olanlar büyükşehirdeki uzman tüpbebekçilere gitsinler.sağlıkçı tavsiyesi...allah hepimize acil şifalar versin

bende talip hocanın hastasıyım.3 aydır tüp bebek tedavisine başlayamıyoruz.benim hormonlarım bir türlü düzene girmedi.yumurta kapasitem çok düşüktü.ama nihayet bu ay başladık tedaviye.cumatesi sabah yumurtalarım toplanacak.olur yada olmaz bilemem ama parasını düşünmüş olsa 2 ay öncede yapardı.ama en iyi sonucu almak için 3 ay bekletti.ben çok memenunum.umarım sonucunu olumlu olarak alırım.belki başıma talip kuşu konmuştur:))

bende talip hocanın hastasıyım.3 aydır tüp bebek tedavisine başlayamıyoruz.benim hormonlarım bir türlü düzene girmedi.yumurta kapasitem çok düşüktü.ama nihayet bu ay başladık tedaviye.cumatesi sabah yumurtalarım toplanacak.olur yada olmaz bilemem ama parasını düşünmüş olsa 2 ay öncede yapardı.ama en iyi sonucu almak için 3 ay bekletti.ben çok memenunum.umarım sonucunu olumlu olarak alırım.belki başıma talip kuşu konmuştur:))

bende paraya düşkün olmadığını biliorum 8 aydır üstelıorum tp bebek olsun diye yapmadı. normal yolla olabilir. şansımızı deneyelim dedi.. bende memnunum , çok sıcak, samimi, bilgili bı doktor ama, işte yorumları görunce insan endişelenıor.allah hayırlsını versin size...inşallah pozitf olur..

Back
X