diyarbakirda yasayan arkadaslar kres konusunda yardimm

demirlale

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2012
67
3
28
Diyarbakır
eveet basliktada belirttigim gibi kizim icin kres ariyorum henuz 4 yasinda (bir ay sonra dolu dolu dort oluyoruz )
hem egitim acisindan hemde sikildigi icin daha dogrusu yasadigimiz yerde arkadas ortamindan pek memnun degilim cevresi degissin istiyorum. Komsularimizin cocuklari var ama birtanesi birbucuk yas buyuk ve cok saldirgan resmen benim yanimda bile dovmeye kalkiyor ayrica cok terbiyesiz ve

kaba konusuyor onunla arkadas olmasini istemiyorum iyice sindiriyor cocugumu Karakter olarak baskin bir cocuk degil hakkini cok savunamiyor ve benden ayrilmak daha dogrusu tek olarak oyun dahi oynamak itemiyor ben surekli onu takip ediyim istiyor ozguveni cok iyi degil anlayacaginiz uzere

simdi kerse versem daha iyi olur diye dusunuyorum ama tam gun dayanamayacagini saniyorum buyuzdendir ki yari gun olup servisi olan ve sadece oyun uzere degil dini egitim veren bir yer istiyorum.

:34:
Buarada yemegini ben yediriyorum zaten istahsiz ve cok zayif bir cocuk kendine biraktigimda cok az yiyor ama okulda alisacagini dusunuyorum.
bana yardimci olursaniz cok sevinirim burada aradigim gibi bir kres bulabilirmiyim

Back