Diyet arkadasi ariyorum

Sukayra

Guru
Kayıtlı Üye
7 Mart 2013
104
5
298
İsviçre
Merhaba arkadaslar. 24 yasindayim ve 3 ay önce anne oldum. 6 kilo fazlam var. Hedefim 12. aya kadar 50 olmak. Yanima beni tesvik edecek hirs yapacagim arkadas ariyorum.

Beeeen diyet arkadasın olabilirim benimde 6 kg fazlam var bugun basladım diyete dogum yapalı dört sene oldu altı kilo yapıştı kaldı üstüme

Canlar zayıflama gruplarına katılın hem çok eğlenceli hem de diyete bağlı kalıyoruz

Arkadaslar sizin icin de uygunsa maillerimizi yazalim. Hergün ne yedigimizi haftalik kac kilo verdigimizi paylasiriz ve bi süre belirleyelim.

Niye mail yazıyoruz anlanadım burdan paylaşırız pzt kilo bildirimi yaparız

Benim icin maile bakmak buraya bakmaktan daha kolay o yüzden dedim. Ama önemli degil. Burdan yazisalim. Senin yasin kac kac kilosun ve ne kadar sürede vermeyi hedefliyorsun. Ben 24 yasindayim. 3 ayda yaklasik 7 8 kilo vermek istiyorum. Ama cogu zaman istemekle kaliyorum maalesef

dedgin gibi bende buraya girene kdr bir suru is cok zorlniyrm yaklasik 8 aydir burdaki gunluklere katilarak 25 kilo verdim cok zor sartlrla giryrdm

ben varım abur cubur bağımlılığı sebebiyle aldığım kiloları verip eski fit hallerime bayrama kadar dönecem kararlıyım.
6 kilo benim de hedefim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…