bu yolda yanlız olacam sanırım

yine de yapacaklarımdn bahsetmek istiyorum
kahvaltı öncesi 1 çay bardağı kimyon suyu
sabah saat 10 : 00 da sade türk kahvesi
öğlen sonra saat 15 : 00 te avuç büyüklüğünü geçmeyecek bir meyve elma olabilir portakal olabilir tek çeşit olsun yeter
akşamları 21:00 de tarçınlı süt şeker krizlerini çok iyi bastırıyor
bunların dışında ekmeği sadece sabahları tüketiyoruz
kahvaltıya örnek vermek gerekirse ; 1 tost + yeşillik +domates +salatalık /domates ve salatalık mevsimi olmadığı için sadece yeşillik tercihim ya da peynir yeşillik domates salatalık
öğlen menüm de ana yemek + 1 soda yada 1 barak ayran yada 1 kase yoğurt / hazır gıda tüketmiyoruz ev yoğurdu yoksa soda tercihimiz
akşam menüsünü istediğimiz gibi çeşitlendirebiliriz demirbaşımız mevsim salatası
menü çeşitlendirirsek
balık + soda + salata /
çorba + yoğurt+ salata /
protinli salata + soda /
fırında tavuk yada et + salata +ayran
diyet döneminde makarna bulgur pirinç gibi gıdalar tüketilmemeli canımız çok istersede 2 kaşıktan fazla yememek kaydı ile olabilir .. hazır gıdaları tüketmiyoruz çikolata yemek istersek kahve ile küçük bir kare bitter olarak tüketebiliriz
en önemli noktaya geliyoruz en az haftada 2 gün yarım saat yürüş yapıyoruz .. çalışan biriysek zaman kalmıyorsa yürüyüşe 2 durak önceden binip yada inip yürüyoruz ...
1 haftadır çok dikkat etmeden uyguluyordum dediklerimi bugün sabah tartıldım 75,90 e düşmüşüm