Diyet Günlüğüm hedef 15 kilo. ..

24 yaşında 160 boyunca 68 kilo ağırlığındayım hedefim 50 kilo olmak bir yıl önce bu kilodaydım 90 kiloyla doğum yaptım 21 kilo verdim çakılı kaldım.neler yapıyorsunuz siz bu arada benden kararlısını bulamazsınız:)

çok iyi vermişsin maşallah allah daim etsin diyelim:) seval zaten bi düzen oturtmuş vermeye başlamış, ben de yarın katılıcam menü paylaşmaya en ihtiyacım olan şey şevkimi taze tutacak kararlı arkadaşlar ve sanırım doğru yerdeyim

Anladim özlemcim ben leslienin ne olduğunu bilmiyorum biraz bahsedermisin hemen uygularim teşekkür ederim onerin icin cnm:)

Cok guzel kilo vermissin tebrik ederim cnm INSALLAH tartida 50lileri görürüz:) bence hepberaber destegmzle basaririz:) sende yarindan itibaren ne yediklerini yazarsın birbirimizi motive ederiz :)

AMiN cnm bnm:) ben herzaman yanindayim cnm dogru yerdeyiz bencede aklimiza koyduk başaricaz İNŞALLAH el birligiyle :)

Ben yaptiklarimdan bahsediyim kizlar
Ben gec yatan gec kalkan biriyim ona gore plan yaptim cok sukur faydali oldu:) Nerdeyse hic ekmek yemedim yediysem 1 dilim tahil ekmegi kahvaltida yedim genelde nesfit yada form musli yedim kahvaltida... aksamlari sebze yemegi yada corba ictim..araogun meyve yedim kivi ve nar gercekten cok iyi bide ayran yogurt yedim:) gun icinde kalori cok az aldim 500 600 700 kalori filandii. Spor cok fazla yaptim 1 saate yakin plates yaptim 30 40 dk kosu bandinda hızlıca yürüdüm bisiklet sürdüm 30 dk 2 saat spor yaptım kizlar ben günde 600 kalori aliorsam sporla 300 400 kaloriyi yakiordum o sekil cok hızlı kilo veriliyor:) biliyorum az kalori almak yanlis ama o sekil alistim:) bide saolsun ozlemcim onerdi lesieyi denicem:)

mrb kızlar ben 2007 yıl öncesi 70 kilo falandım diyet falan yapmadım sadece yediklerime dikkat ettim bol elma sirkeli salata her akşam yemeğimde vardı ozamanlar mide fıtığım olduğu için mate çayına başlamıştım maksat midemi yumuşatsın ama sonra öğrendimki mate çayı metobolizmayı hızlandırırmış 15 kilo o şekilde vermiştim yaptığınız diyetin yanında sabah ve gece yatmadan önce mate çayı içiniz inanın faydasını göreceksiniz ben şimdi 60 kiloya gene ulaştım ama kullandığım ilaçlar yüzünden 5 kilo geri vermek istiorum ama kilo belli bi zamandan sonra yerleştiği için daha çok efor sarfetmem gerek oda bende şuanda yok :'( ama mate ve biberiye çayı çok işe yarıyor diyet zamanında tavsiye ederim bende en kısa zamanda aranıza katılmak isterim

Günlük 1000 kalorinin altında kalmaya dikkat ediyorum ama bu ara takıldı kilom ocak ayının ortasına kadar 6 kilo versem süper olucak şok diyet yapmayı planlıyorum.bazı bünye yiyerek aç kalmadanda zayıflıyor bazısı ise benimögibi ciddi az yiyerek kilo verebiliyor.siz denedinizmi

Kahvaltıda beyaz peynir salatalık 1 dilim kızar ıs ekmek limonlu çay.öğlen bir adat bisküvü 1 zekersiz sade kahve arada probiyotik yoğurt akşamda haşlama göğüs yiyceğim.arkadaşlar kalori sayımına başlıyorum bir porsiyon makarna 550 kalori bir daha asla yemem

ben de malesef bi şok diyet bi normal beslenerek verebiliyorum çok defa şok diyet yaptım başarılı da oldum ama dikkat etmeyince geri de aldım. isceç diyeti ile 6 günde 3.5-4 kiloydu sanırım vermiş uzun zaman olduğu için rakamları tam hatırlamıyorum, lahana çorbasıyla da çok güzel sonuçlar aldım ve güzel bi şekilde korudum da lahana seversen kesinlikle öneriririm ilk hafta çok iyi gidiyo büyük ihtimalle giden ödem ama yüz güldürüyo, diğer haftalar normal oluyo 1-2 kilo gibi

kalorisepeti, fittingo gibi sitelerden kalorini hesaplayabilirsin başlangıcını kendimle kıyaslayınca oldukça iyi benim pazar kahvaltım biraz ağdalı oldu 3 dilim ekmek bol peynir, malesef peyniri seviyorum ve gözüm kibrit kkutusunu görmüyor,ama bu gevşekliğimi ütü yaptıktan sonra leslieyle yürüyerek telafi edicem ayrıca kendime güzel bir bitki çayı hazırladım yeşilçaylı biberiyeli onları da içicem şimdi

sevalcim bence kilomuzu kontrol edeceğimiz birgün belirlemeliyiz, mümkün oldukça o gün dışında tartılmayalım ki moralimiz bozulmasın bugünün artık geçmesi sebebi ile eğer sizlere de uygunsa yarın yani her pazartesi aç karna tartılıp kilomuzu bildirelim?

ayrıca leslie artık teyzemiz olacak bir yaşta olup kadınların evde de yürüyüş yapabileceğine kanıt olan bir bayandır buradan çeşitli videolarına falan bakabilirsin

https://www.youtube.com/watch?v=-rnB9rDRrCM

Son düzenleme:

Peki canim öyle yapalım; ) sen 5mil mi yürüyorsun yoksa 3 mil mi cnm cok saol buarada

Kalori hesabi bence cok ise yariyor cnm bende öyle yapiorum 500 kalori olunca zaten sok doyet oluyor cok ise yarar

Ben lahana corbasi yaptım ama icmedim bu kadar tadi cok kotu ben döktüm çorbayi bence 500 kalori yaparsan cok ii olur corba ve salata en iyisi

Kizlar bence aksam ymgnden sonra menülerimizi yazalim hani ayri ayri karisiyor ogunlerimiz bitirp yazalim kalori hesabi yapalm günü bu şekilde bitirelim ne dersnz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…