<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="" data-quote="durumda" data-source="post: 33204651"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/goto/post?id=33204651"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-33204651">durumda .!.:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Günlük 1000 kalorinin altında kalmaya dikkat ediyorum ama bu ara takıldı kilom ocak ayının ortasına kadar 6 kilo versem süper olucak şok diyet yapmayı planlıyorum.bazı bünye yiyerek aç kalmadanda zayıflıyor bazısı ise benimögibi ciddi az yiyerek kilo verebiliyor.siz denedinizmi
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
ben de malesef bi şok diyet bi normal beslenerek verebiliyorum çok defa şok diyet yaptım başarılı da oldum ama dikkat etmeyince geri de aldım. isceç diyeti ile 6 günde 3.5-4 kiloydu sanırım vermiş uzun zaman olduğu için rakamları tam hatırlamıyorum, lahana çorbasıyla da çok güzel sonuçlar aldım ve güzel bi şekilde korudum da lahana seversen kesinlikle öneriririm ilk hafta çok iyi gidiyo büyük ihtimalle giden ödem ama yüz güldürüyo, diğer haftalar normal oluyo 1-2 kilo gibi<br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="durumda" data-source="post: 33204959"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/goto/post?id=33204959"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-33204959">durumda .!.:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Kahvaltıda beyaz peynir salatalık 1 dilim kızar ıs ekmek limonlu çay.öğlen bir adat bisküvü 1 zekersiz sade kahve arada probiyotik yoğurt akşamda haşlama göğüs yiyceğim.arkadaşlar kalori sayımına başlıyorum bir porsiyon makarna 550 kalori bir daha asla yemem
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div>
</div>
</blockquote>kalorisepeti, fittingo gibi sitelerden kalorini hesaplayabilirsin başlangıcını kendimle kıyaslayınca oldukça iyi benim pazar kahvaltım biraz ağdalı oldu 3 dilim ekmek bol peynir, malesef peyniri seviyorum ve gözüm kibrit kkutusunu görmüyor,ama bu gevşekliğimi ütü yaptıktan sonra leslieyle yürüyerek telafi edicem ayrıca kendime güzel bir bitki çayı hazırladım yeşilçaylı biberiyeli onları da içicem şimdi</div>