Diyet Irmik Tatlısı-Resimli

KralicheKaterina

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2009
8.385
1
156
İzmir
Kalorisiz tatlı arayanlara

Dikdörtgen bir cam kabı hafif ıslatalım.

1 kg yağsız süt,1pk. vanilya,8 çorba kaşığı irmik 11 çorba kaşığı esmer şeker,1 limon rendesi

Bütün malzemeleri devamlı karıştırarak kaynayıncaya kadar pişirelim.Islattığımız cam kaba dökelim ve 2 saat kadar buzdolabında bekletelim.Yanında muz kivi çilek gibi yumuşak meyvelerle servis edebilirsiniz.Afiyet olsun

canimcim hic seker koymasak nasil olur?olurmuki acaba?

olmaz bebişim şekersiiiz:1closedeyes:
irmik_tatlisi.jpg

Son düzenleme:
esmer seker daha mı az kalorılıydı
bu tarıfı normal sekerle ırmık ve seker ölcusu aynı tutularak yapılıo ya -tatlicadiarzu-

esmer seker daha mı az kalorılıydı
bu tarıfı normal sekerle ırmık ve seker ölcusu aynı tutularak yapılıo ya -tatlicadiarzu-

canım ben normal şekerle de yaparsam aynı ölçülerle yapıyorum kaldı ki esmer şeker daha az kalorili ve sağlıklı.ve tadı taha fazla normal şekere göre hatta esmer şekerle 10 kaşık bile konsa yetebilir çünkü taneleri daha büyük canım afiyet olsun:1hug:a.s.

yarın yapacağım tatlılar arasında
bu gün irmiğimide almıştım
ama esmer şekerim yok ya............

kızım tatlı hastası ama glukoz intoleransı yani diyabet adayı olduğu için diyet yapıyor ama tatlıdan uzak tutmak zorunda kalıyorum ama 3 yaşında bir çocuğa diyeti nasıl anlatabilirsiniz ki? esmer şeker hiç aklıma gelmemişti. esmer şeker kullanımını doktorumuza bi sorup tarifi deneyeceğim inşallah olumlu yanıt alırımda kızımda rahatca bi tatlı yer :(.teşekkürler tarif için ellerine sağlık

kızım tatlı hastası ama glukoz intoleransı yani diyabet adayı olduğu için diyet yapıyor ama tatlıdan uzak tutmak zorunda kalıyorum ama 3 yaşında bir çocuğa diyeti nasıl anlatabilirsiniz ki? esmer şeker hiç aklıma gelmemişti. esmer şeker kullanımını doktorumuza bi sorup tarifi deneyeceğim inşallah olumlu yanıt alırımda kızımda rahatca bi tatlı yer :(.teşekkürler tarif için ellerine sağlık

ay canım kızına acil şifalar dilerim
zannetmiyorum doktorun kullanmanıza izin vereceğini
sonuçta şeker yinede
ama yapay şeker kullanmanıza izin veriyorsa
sıvı tatlandırıcıylada deneyebilirsin
sevgiler
:nazar:a.s.

Back
X