DİYET LİSTEM BİR BAKIN DERİM :) Değişim başlasın...

m
Merhaba guzel kk hatunları hadi diyete ben kendimden eminim burası benim günlüğüm olacak bakalım ne ne kadar olacak. Arkadaslar şu anda 76 kiloyum kpss çalışacam diye yedim oturdum kilo aldım ve dur dedim artık.. bu diyetisyni arkadasım önerdi gittim cidden iyii ilgilenen bilgili dr. artık yarın başlıyorum gelelim listeme:
uyanınca: ceviz (2 adet) gün kurusu iki adet
sabah: açık çay/ıhlamur
1 adet haşlanmış yumurta (haftada 3 defa 2sinin sarısı yenmeyecek)
40 gr peynir
bir dilim bugday ekmek 25 gr
maydonoz üzerine limon

ara: maden suyu, 1 adet elma
öğlen: 2 adet ızgara köfte kadar et

4 yk sebze yemeği veya bol salata
150 gr yoğurt
ara öğün: elma 1 adet, taze kayısı 2 adet, soda
akşam: 1 kase çorba (haftada 3 gün)
1 kase cacık baharatlı
mevsim salatası (sirkeli)

******her gun 2lt su, yürüyüş, 2 hafta sonra kontrol en az 3.5 kilo verilecek!!!!!!!!!!!
2 hafta sonra kontrolum var arkadaslar.. yeni liste hazırlanacak yazacagım
Arkadaşlar diyetim bu hiç katılan olmaasa da tek başıma yapıcam burada yazıcam.. haydi bismillah...
[/QUMa

Ah benim başıma gelenler... bu konuyu actıgımın ertesi günü şehir dışına çıktım asla uygulayamasdım kii liste yanımda da yoktu evimdeyim yarın başlıyrum diyetime iinş. Bu sefer şifremi de unutmam :))) Haydi coming yarın number one:)) mutlu bayramlar iyi akşamlar kızlar

Evet şimdilik kaçamk yok :) şu iki hafta geçse de baksam nolcak :) akşama tam yazarım

Dün listeye uydum :) tek kaçamak magnum classıc :( bugun kahvaltı tamam ara öğunde :)

Doktorlar kişinin yapısına göre diyet verir demekki kan tahlili bu diyeti gerektirdi. İnsülin direnci olan var olmayan var. Mesela benim yoktu bana çok rahat diyet verdim her ogun ekmek vardı sebze kurubakla ne ararsan bir ayda 5 vermistim

Benimde bu a benzer bir diyetisyenden listen var şaşırdıgım şey öğlen hem sebze hem et var sebze bende akşam yemeklerindeydi ekmek her öğün 3 dilimdi acayip doyuyodum ara ögünleri bile zor yiyordum ama püf nokta yemeklerden yagı ve tuzu çok azaltmamı söyledi sayesinde bir ayda 8 kilo kadar vermiştim hem de yiyerek sporda fazla yapmamıştım

Benimde bu a benzer bir diyetisyenden listen var şaşırdıgım şey öğlen hem sebze hem et var sebze bende akşam yemeklerindeydi ekmek her öğün 3 dilimdi acayip doyuyodum ara ögünleri bile zor yiyordum ama püf nokta yemeklerden yagı ve tuzu çok azaltmamı söyledi sayesinde bir ayda 8 kilo kadar vermiştim hem de yiyerek sporda fazla yapmamıştım
Sen onu diyon bende çikolata bile var

Back
X