Arkadaşlar merhaba, kilo sorunu olan biriyim, Allah'tan boyum 1.80 ve orantısal kiloluyum. Yıllardır tartılmadım hep korktum 3 haneli rakamlarla karşılaşacağım diye, çok şükür 3 haneli olmadım fakat olmama da az kaldı. Devlet hastanesinde diyetisyene gittim, tabii önce kan testi falan yapıldı, herhangi bir rahatsızlık çıkmadı ama diyet listesi genel geçerlikten yıkılıyordu ve kadın aşırı ilgisizdi. Uygulamadım. Üniversite son sınıf öğrencisiyim. Hafta içi saatlerle pek sorunum yok fakat cuma günü 19:00- 23:00 cumartesi 15:30-20:30 ve pazar günleri 12:00- 20:30 arası dershanede olduğumdan geç yemek yiyorum. Spor için pek fazla vaktim olmuyor anca evde egzersiz olarak çalışabilirim. Bol su tüketiyorum onda bir sorun yok... Ama bu gidişle bu kilolarla yaşamaya mahkum kalacağım gibi görünüyor. Ankara'da yaşıyorum ve 25 yaşındayım.
Sizden beklediğim; tavsiyeleriniz, diyetisyen önerileriniz , egzersiz programı, diyet listesi, diyet koçum dahi olabilirsiniz. Açıkçası yardımınıza ihtiyacım var.

Sizden beklediğim; tavsiyeleriniz, diyetisyen önerileriniz , egzersiz programı, diyet listesi, diyet koçum dahi olabilirsiniz. Açıkçası yardımınıza ihtiyacım var.