Diyet programım (Yardım- çok mu hızlı kilo verdim?)

izumii

Guru
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2013
918
69
323
Merhaba ben doğuştan beri kilolu biriyim ve hayatım boyunca hep kilo alıp verdim ancak yaklaşık bir iki ay önce canıma tak etti biraz, bir iki aydır diyet ve sporla 5-6 kilo kadar verdim ama bir süre sonra kilo vermem durdu. Bende iki gün önce öğünlerimi küçülttüm, akşam yemeklerini geç yememeye çalıştım ve insülin direncim de olduğu için insülin direnci hastalarının yememesi gereken yiyecekleri çıkarttım listemden. Yemek yapma alışkanlıgım çok fazla olmadıgı ve çorba içmeyi de sevdiğim için öğünlerimde sıklıkla çorba içtim. İlk gün 76.8 olan kilom 76 oldu. Bugünse 75.4 tartıldım. Kafama takılan konu çok mu hızlı kilo veriyorum? Belli bir diyet listem yok 6 ögün yemeye çalışıyorum ve kendime göre ayarlıyorum yediklerimi. Sizinle bu iki gün yediklerimi paylaşmak istedim, bana bu konuda fikir verebilir misiniz, sağlıksız bir diyet uygulamaktan korktum biraz.

İlk gün
sabah-100gr peynir, 3 tane zeytin bir dilim ekmek yeşil çay
ara ögün-1 tane şeftali
öğle- 1 kase çorba bir dilim ekmek
akşam(saat 4 civarı) öğlenin aynısı
8-9 civarı: diyet kraker

ikinci gün
sabah-ilk günün aynısı
ara ögün- 4 tane kayısı
öğlen-tavuk, yogurt, bir dilim ekmek
ara ögün- nestlenin mısır gevreklerinden bir kase
akşam(yine 4-5 civarı): bir kase çorba bir dilim ekmek,
8-9 civarı: bir tane kırmızı erik

canım bende senin gibiyim 76yla basladım 12.günüm 73.3gördüm sabah..bence bünye yavas yavas yavaslar ilk hafta bnde öyle oldum mesala dün sabah 73.8dim bugun 73.3 insallah yarında 73.0 olmak istiyorum .... bünye diyete alısınca dur bakalım der gibi geliyor ya ..:)

söylemeyi unuttum kalori hesapla 1000 kaloriden az beslenme saglıksız oluyor ..zaten metobolizma degişiyor ama ortalama bnm ki 2000ne kadar yakıyor sonrası kilo olarak dönüyor:) bn 1.200 civarlrında tutuyorum hep

Çok teşekkür ederim canım yorumun için :) Aslında gün içerisinde açlık çekmiyorum ama hızlı kilo verince sağlıksız kilo veriyormuşum gibi hissettim kendimi. İnşallah 73 olursun sende yarın sabah. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…