• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet Serüvencileri-Bu son olsun

eboru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2015
103
79
98
31
Merhaba hanımlar
Kilo Verdiğim zaman sporla 15 kiloya kadara verdiğim ve sırf sıkıntıdan tekrar tekrar yiyip aldığım oldu.Şimdi yeni bir başlangıç yapıyorum.Ben ne yapıyorum dedim kendi kendime.Sonuçta herkes benim elimdeyken neden kilolu olmak zorundayım ki.Neden istediğim bedene sahip olmayayım neden istediklerimi giyemiyim.Göbek saklama siyaha bürünme biz neden yeni bir başlangıç yapmayalım? Katılmak isteyen herkes davetli.Öncelikle düzenli bir yeme stili ve spor yapıcam.Şu an 86.500 kiloyum ve upuzun bir yolum var.
BU YOLDA BERABER DESTEK OLALIM BİRBİRİMİZE

Sizde benimle aynı yolda destekçi olmak istemezmisiniz? İsteyen ve daha önce kilo veren arkadalar deneyimlerini paylaşabilir.Herkes hedefini yazsın ve hedefini teşvik eden bir başka amaç bulsun.

Son olsun diyen arkdaşlarım neredee :KK200::KK9:
  • eboru 86.500 Kg-Hedef 70
  • gsLi fatma 70 Kg-Hedef 55

Son düzenleme:
Günlüğün hayırlı olsun. Inşallah başarılı olursun.

Bugün ilk gündü çok zorlansam da bırakmayı düşünmedim.Yeşil çaya başladım çok yararı oluyomuş :KK39:

Merhaba hanımlar.:KK61:Kilo Verdiğim zaman sporla 15 kiloya kadara verdiğim ve sırf sıkıntıdan tekrar tekrar yiyip aldığım oldu.Şimdi yeni bir başlangıç yapıyorum.Katılmak isteyen herkes davetli.Öncelikle düzenli bir yeme stili ve spor yapıcam.Şu an 86.500 kiloyum ve upuzun bir yolum var.
Sizde benimle aynı yolda destekçi olmak istemezmisiniz? İsteyen ve daha önce kilo veren arkdalar deneyimlerini paylaşabilir.Herkes hedefini yazsın ve hedefini teşvik eden bir başka amaç bulsun.
Hedef:Şu an için 70
Amaç:Kilolu olmak istemiyorum ve sevgilim askere gidip geldiğinde onu şaşırtmak istiyorum:KK74:

Son olsun diyen arkdaşlarım neredee :KK200::KK9:
Bnde diyet yapmak istiyorum :( ama bi türlü yapamıyorum önceden 50 kiloydum evlendikten sonra 70 kilo oldum ve tekrar 55 omak istiyorum sen diyet listeni bana da yazarmısin bnde artk vermek istyrm:mad:

Bnde diyet yapmak istiyorum :KK43: ama bi türlü yapamıyorum önceden 50 kiloydum evlendikten sonra 70 kilo oldum ve tekrar 55 omak istiyorum sen diyet listeni bana da yazarmısin bnde artk vermek istyrm:mad:

Beraber yapabiliriz canım.Ben ekmek yemiyorum.Tatlı ve abur cubura çok düşkün olduğum için onları da kestim.Günde üç öğün normal.İki tane ara öğün yiyorum.Ara öğünlerde yoğurt salata yada meyvenin yarısı.
Suyu 2 buçuk lt içmeyi düşünüyorum bugün onu aksattım biraz.
Akşam 6 dan sonra yemek yemedim.
Öğünlerde de tek tabak yemek yiyorum ekmeksiz makarna pilav harici herşey oluyo.
İnşallah verirsin canım konuyu takibe al haftalık tartılmamızı yazalım.Bırakmak yookk :KK9:

Bide suyun içine limon damlatılıyomuş bir kaç damla yağ yakmasına yardımcı oluyomuş.Sabahları içilmesi gerekiyomuş.Ben bunu bugün öğrendim sitede dolaşırken.Yarın uygulayalım bakalımmm :KK200:

Beraber yapabiliriz canım.Ben ekmek yemiyorum.Tatlı ve abur cubura çok düşkün olduğum için onları da kestim.Günde üç öğün normal.İki tane ara öğün yiyorum.Ara öğünlerde yoğurt salata yada meyvenin yarısı.
Suyu 2 buçuk lt içmeyi düşünüyorum bugün onu aksattım biraz.
Akşam 6 dan sonra yemek yemedim.
Öğünlerde de tek tabak yemek yiyorum ekmeksiz makarna pilav harici herşey oluyo.
İnşallah verirsin canım konuyu takibe al haftalık tartılmamızı yazalım.Bırakmak yookk :KK9:
Insallah veririz yaaa bnde dikkat etcm bnde abur çubuk düşkünuyum bnm için zor olacak ama olmak zorunda tekrar 38 beden olmak istiyorummm

Insallah veririz yaaa bnde dikkat etcm bnde abur çubuk düşkünuyum bnm için zor olacak ama olmak zorunda tekrar 38 beden olmak istiyorummm

Olcaz canım gün gün yazalım ve görelimm vazgeçmek yokkk.Ben inanıyorumm :KK68:

Ekmeği hayatımdan çıkardım bugün hiç ekmek yemedim ama çekirdek ten vazgeçemiyorum ama onu da bırakcam
çekirdek çok kilo yapıyo canım.Onun yerine haftada bir çok az yağla tuzsuz patlamış mısır patlatabilirsin kendine çok az :)

Bugün sabah kahvaltısında bir yumurtadan omlet ve yanında kaşar peyniri yedim ekmeksiz.Yeşil çay içtim.

Öğlen etli patates yemeği yedim.Ekmeksiz.Porsiyonu çok azdı nerdeyse bir tabak porsiyonun yarısı:KK76:

Bnde sabah azcık peynir 1 tane siyah ekmek yedim öğle 1 Tne elma yedim şuana kadar

Bn bi 10 kilo versem çok iyi olcak ama inşallah ya
Az önce bir konuda gördüm.Bir üye ekmeği tatlıyı glutenli yiyecekleri kesmiş ve 5 haftada 7.5 kilo vermiş.Bizde keserek verebiliriz.Tek yapmamız gereken vazgeçmemek. :21:

Az önce bir konuda gördüm.Bir üye ekmeği tatlıyı glutenli yiyecekleri kesmiş ve 5 haftada 7.5 kilo vermiş.Bizde keserek verebiliriz.Tek yapmamız gereken vazgeçmemek. :21:
5 hafta da 7.5 kilo çokkk iyi aynen azimli olmak gerekiyo oda bnde çok az bakalım ama vermek zorundayım kendimi çok kötü hissediyorum kilolu

Back
X