• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet son 7 kilo

kurabiyeler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2013
730
99
53
arkadaşlar vermem gerekn son 7 kilo kaldı aylardır diyete başlayıp başlayıp bırakıyorum. Bugun erkek arkadaşım vucudunda tek göze carpan yer kalçan dedi ve haklı :D bişey diyemedim tabii önceden 21 kilo verdim şu anda 57 kiloyum 50 kilo olmam lazım boyum 158-160 arası lütfen biri beni motive etsiiin neler yapabilirim .19 yaşındayım bu arada

arkadaşlar vermem gerekn son 7 kilo kaldı aylardır diyete başlayıp başlayıp bırakıyorum. Bugun erkek arkadaşım vucudunda tek göze carpan yer kalçan dedi ve haklı :D bişey diyemedim tabii önceden 21 kilo verdim şu anda 57 kiloyum 50 kilo olmam lazım boyum 158-160 arası lütfen biri beni motive etsiiin neler yapabilirim .19 yaşındayım bu arada

tebrik ediyorum benim 20 kilo vermem lazım benim yapmam gerekeni yapmışsın mesajını gülerek okudum başarına sevindim umarım kalan 7 kiloyuda verirsin ::)))

Cnm plates yap benim kalçalar öle gitti :D

aynı yaştayız ve benim de vermem gereken bi 20 kilom var maalesef :( inş verirsin son 7 kilonu da canım :)

Yeni gordum canim kusura bakma :-) 5 kilo kaldı son ama kalca gitmiyor :-D insallah sende verirsin soracagin birsey olursa yardimci olurum

brazil butt lift konusuna bi bak canım bence :) benim de 18 kaldı vereceğim :/ :D olur cnm mesaj atarımmm

Back
X