• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet + spor = MUTLULUK :)

Kedimmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2015
31
16
3
Herkese merhaba 19 yaşındayım geçen sene ciddi bir diyet yapıp 15 kg vermiştim çok mutluydum da diyet boyunca. Yaptığım diyet bana resmen huzur veriyordu.İnşallah tekrar başlamak istiyorum çünkü geri aldım 4 5 aydır bıraktım ve gece bile kalkıp tatlı yemeye başladım saat başı öğün yapıyorum tok bile olsam hem abur cubur hem yemek yiyorum günde bir bir buçuk ekmek yiyorum çok kötü bir vaziyetteyim anlayacağınız..şuan 62 kgyim hedefim 55 7 kg ve 8 hafta veriyorum kendime.Ayrıca spor da yapıcam her gün 1- 1 buçuk saat yürüyüş.Burada her gün yaptıklarımı paylaşıcam inşallah başarabilirim yeniden.Özellikle benim gibi genç ve bekar olmasına rağmen kilo sorunu yaşayan arkadaşlar buradan destek olabiliriz birbirimize
:KK5:

Kahvaltıda bir haşlanmış yumurta zeytin 3 dlm ekmek ve 2 3 dolma ile 2 bardak şekersiz çay içtim.Öğlen birşey yemiycem geç kahvaltı yaptım zaten akşamda mercimek çorbası salata.Yürüyüşe yarın başlıyacağım arkadaşımla beraber.Her cuma günü de tartılıcam

Şuan çok acıktım diyetin ilk günü zorlanıcaz baya anlaşıldı gidip şekersiz bi kahve ve yarım lt su içicicem yarın ola hayrola :)

Kahvaltı bir haşlanmış yumurta çay 9 10 tane zeytin 1 çay kş bal 1 kase çorba öğlen de aynılarını yedim akşam omlet turşu ve çorba . Kahve ve yeşil çay içicem birazdan bolca su ile birlikte.Ekmek ve şekeri tamamen çıkardım akşam makarna vardı ama yemedim.Spor bugün yapamadım hava çok soğuk yarın yumuşarsa yaparım inşallah:)

Back
X