Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bugün Bu Sabah Başladım..
Diyet ve Spor Listeleriniher gün günlük günlük yazabilirsiniz.
Kaç kilo vermiştiniz veya kaç kilo almıştınız onu da yazabilirsiniz.
Bugün Bu Sabah Başladım..
Diyet ve Spor Listelerimi her gün günlük günlük yazacağım.
Kaç kilo vermiştim veya kaç kilo almıştım onu da yazıcam. (1 hafta içinde sonra tartılıp yazıcam.)
Güne bi bardöak su içerek başlıyorum
Kahvaltı gebelde ben yumurta salatası yapıyorum iki haşlanmş ile çok tok tutuyor
Öğlen açsam şayet ki gnelde aç oluyorum bi çorba ya da bi kaç kaşık yemek ne varsa evde
Akşamda çok az yemek genelde ızgara ya da haşlanmş ürünler tercih ediyorm yanına yoğurt gb ama bugn fırında elma dilim patates le biber yedm zerdeçalı ihmal etmiyorum o bu süreci hızlandıran ve bi gün arayla maydanoz duyu İçiyorm
Hee kahve mutlaka içerim Benm beş günlük diyetimde 2 kilo haftasında 3 ü bulur ilk 7-8 kilo hızlı gider benden sonra yavaşlar bu arada bebm hedefim 60 doğm öncesi kilom
Hee kahve mutlaka içerim Benm beş günlük diyetimde 2 kilo haftasında 3 ü bulur ilk 7-8 kilo hızlı gider benden sonra yavaşlar bu arada bebm hedefim 60 doğm öncesi kilom