• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet yapamıyorum ne yapmalıyım

denizbahar7

Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2013
23
5
18
35
Van
Merhaba arkadaşlar evlendiğim yıllarda 57 kiloydum şu anda 74 kiloyum, aynaya bile bakmak istemiyorum moralim çok bozuk, ne zaman diyet yapmaya karar versem daha çok yiyorum, benimle aynı sorunu yaşayan varmı , ne yapabilirm deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

merhaba denizbahar7. diyet yapmadan zayıflamak mümkün. yıllarca bende fazla kilolarım için diyetisyenlerle uğraştım. internette bir doktor buldum . sende sayfasını bir incelemek istersen adrese bak ...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bnce motivasyon karar verme cok onmli cnm ,ben de seninle ayni durumdaydim yedikce yiodum,sonra 2 arkadasimin destegiyle diyete basladim ve grupca baslayinca istek artiyo,bi de burda cok guzel yarismalar gruplar war onlar da destek veriyo..bi de mantikli hedefkoyarsan gitgide daha da motive olursun

Merhaba arkadaşlar evlendiğim yıllarda 57 kiloydum şu anda 74 kiloyum, aynaya bile bakmak istemiyorum moralim çok bozuk, ne zaman diyet yapmaya karar versem daha çok yiyorum, benimle aynı sorunu yaşayan varmı , ne yapabilirm deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
mrb canım senınle aynı kaderı paylasıyoruz bende evlenmeden once 60 kıloydm suanda 80 oldm ve cok mutsuzum aynı sekılde naparsam yapıyım dıyet yapamadım bende cok caresızım :(

evlilik herkese mi kilo aldırıyor ben de 66 kiloyla evlendim şuan 76 oldum bebek düşünüyorum ama bu kiloyla çok zor zayıflamam lazım hedef şuan 65 çok kötü hissediyorum kendimi artık buna bir dur dedim dikkat ediyorum yememe canım akşam yemeği çok önemli salata yoğurt ye her gün bir saat yürüyüş yap en az 2 litre su iç inşallah verirsin inan vereceğine

evlilik herkese mi kilo aldırıyor ben de 66 kiloyla evlendim şuan 76 oldum bebek düşünüyorum ama bu kiloyla çok zor zayıflamam lazım hedef şuan 65 çok kötü hissediyorum kendimi artık buna bir dur dedim dikkat ediyorum yememe canım akşam yemeği çok önemli salata yoğurt ye her gün bir saat yürüyüş yap en az 2 litre su iç inşallah verirsin inan vereceğine
İİNŞ AMA BEN HERSEYI DENEDIM VEREMIYORUM :(

Back
X