diyet yapmadan kilo veriyorum :)

ayca95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2012
2
0
36
İzmir
17 yasındayım boyum 178 kilom 65. zayıflamaya karar verdim baladım da 1 hafta önce yürümeye basladım her gün 45-50 dk yürüyorum bazen koşuyorum değişiyor sonra koştugum yerdeki aletlere biniyorum bacak kaslarım çalışsın diye sabah sıkma kendini diyorlar ama sıkmadan da olmuyor omlet veya bir tne poğaça yiyiorum öglen okul oldugu için bütün gün okulda aç kalamıyorum elma veya light bisküvi yiiyorum eve geldiğimde hemen bir kase çorba içiyorum aksam yemegini de kendime göre ayarlıyorum dün geziyordum forumda kilo endeksini ölçün falan yazmıs birileri bugun basladım kalori hesabına göre kilo vermeye calsııcam 2 kilo verdim 66,2 ile basladım 65 64,50 civarı cıkıyorum 65isabitledim ama mutluyum :)

başarılar bende yarın senin gibi büyük bir adım atıyorum dahiliyeye gidip zayıflamak istediğimi söylicem randevu aldım hastaneden inşallah hayırlısı olur allah yardımcın olsun.. :16:

tesekkür ederim kilonuza göre devam edin aşırı kiloluysanız yüklenmeyin ve doktorların verdikleri bdiyetler cok agır oluyor cabuk bıkmanıza neden olabilir :)

Back
X