• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet yapmadan zayiflayan var mi??

yarim06

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2016
343
287
18
35
Merhaba, diyet yapmadan zayiflayan var mı acaba yani sabah yumurta yesllk penr zeytn öğlen çorba Balk et tavuk akşam sebze yemeği gibi liste yapmadan sadece her zamn evde yedigimizi kissak olur mu ben çalışıyorum sabah yumurtalı falan kahvaltı yapamam öğlen işte ne yemek ckrsa ondn yerm akşam da ne yemek yaparsam ondan yerim böyle zayıflamak isteyen varsa yazsın birbirimize destek olalım

merhaba ben diyet yapmıyorum canım ne isterse onu yiyorum iki ayda 67 den 57 indim. yaşam tarzımı anlatayım kilo vermek benim için çok zor sabah masama oturuyorum akşam 7 de kalkıyorum. hareketsiz bir hayatım var. sabah kalkınca süt veya ılık su içiyorum börek yada hazır çorba canım ne istiyorsa sabah kahvaltı ediyorum. öğlen acıkmadan yemiyorum sabah bir aksam bir kere form çayı bildiğin marketten form çayı içiyorum. öğlen sulu yemek lokanta yemeği 2-3 dilim ekmek çok canım isterse pide mantı baklava veya pizza ayda bir kez ödül niyetine. evde pilav makarna varsa ekmek almıyorum. yoksa kepekli ekmek alıyorum kullandığım süt ve peynir lıght ki tuzssuz taze loru bunlara tercih ederim. abur cubur sıfır ayda bir bir paket çekirdek oda tiryakiliğim için, akşamları 7 den sonra sadece su veya şekersiz çay btki çayı - yemeklere acı ve baharat ilave ediyorum fazla fazla, ve yemekden yarım saat önce iki bardak su içiyorum. hafta sonları biberiye yağını vücuduma sürüp streç filme sarıyorum 2 saat egzersiz yapıyorum sonuç bu. belli bir diyet yapmıyorum yani canım isterse yiyiyorum öbür öğün kısıyorum vucut aynı düzene alıştığı için bir saatten sonra diyette işe yaramayabiliyor o yüzden saatle ve dengeli ancak türevli beslenmeye calışıyorum. ufak renkli meyva veya sebzeleri süt ve yoğurdu yoğun tüketiyorum çerez niyetine çeri domates yiyiyorum mesela kase kase lıhgt yoğurt yiyiyorum günde bir kilo verseler gık demem. corba salata falan varsa hiç kısmıyorum.

Back